Ez ám a Házasság első látásra! Elképesztő, mit eszelt ki Petra! Elárulta, mi lesz a menyasszonyi ruhája alatt!

A Házasság első látásra című műsor résztvevői egy igen érdekes kísérletben vesznek részt. A 6 hölgy és 6 férfi az esküvőjükön látja egymást először.

A lagzi után pedig 60 nap áll rendelkezésükre, hogy kiderüljön, mennyire illenek egymáshoz, mennyire működik a házasságuk.

A műsor ezt az időszakot mutatja be. És hogy kik a vállalkozó szellemű hölgyek? Íme:

Dávid Petra, személyi edző és influencer, TikTok-er. Szerinte egy emberben az egyik legvonzóbb dolog a kisugárzása, magát nagyon mosolygós típusnak tartja. Magabiztos, karizmatikus, sármos, de emellett legyen érzékeny – ezek pedig azok a jellemzők, amelyek számára egy férfiban a legfontosabbak.

Góbi Hilda, üzletvezető. Akaratos, vidám és céltudatos embernek tartja magát. Az utolsó kapcsolata miatt kissé megtört, és amiatt eddig nem érezte, hogy készen állna a következőre. Mindennek utánajár, előtte semmi sem maradhat titokban! Nagyon izgalmasnak tartja, hogy szakértők keresnek neki párt.

Boda Gyöngyi, szempilla stylist. Elég sok csalódás érte eddig, nagyon érzelmes típus. Volt már házas, 28 éves korában vált el a férjétől. A történtek miatt nehezen bízik meg a férfiakban, de ebbe a kísérletbe reményteli érzésekkel vágott bele.

Gál Bogi, menedzser. Saját bevallása szerint, a férfiak benne a személyiségét, a karakterét tartják a legizgalmasabbnak. Szeretik a humorát és a lazaságát. Hobbi szinten verseket ír és slam poetry előadó.

Hegedűs Kornélia, egy idősotthon vezetőjeként dolgozik. Hobbija a sport és a tánc. Volt már házas, de eddig nem sikerült megtalálni a nagy Őt. Nagyon szereti a pszichológiát, és bízik a szakértőkben.

Horváth Enikő, üzletvezető. Ezekkel a szavakkal jellemezte magát: határozott, domináns és nagyon energikus. Azt mondja több énje is van, és a férfitól függ, melyiket hozza ki belőle. Ki nem állja a nagyképű férfiakat.

A hölgyek nem mondhatni, hogy különösebben zavartatták volna magukat a ceremóniákon! Mikor az anyakönyvvezető meglátta, mit művel Bogi a szertartáson, teljesen kiakadt! Ide kattintva megnézheted a videót.

Dávid Petra sem jött zavarba a menyasszonyi ruha kiválasztásakor: elárulta alatta nem lesz fehérnemű. Itt láthatod a videót:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!