Felismered melyik világhírű színész látható ezen a fiatalkori képen? Őrület, milyen jóképű volt!

A színész, akit ki kell találnod az Amerikai Egyesült Államokban született 1931-ben.

Karrierje elején számos élő televíziós programban szerepelt. 1958-ban csatlakozott Barbara Bain-hez egy rövid kalandos drámaszériában a Harbourmaster-ben, ahol a főszereplő Barry Sullivan volt.

1961-ben csatlakozott a The Edge of Night szereplőgárdájához, Ed Gibsont alakítva két évig. 1964-ben játszott az Ensign Pulver című filmben az addig ismeretlen és fiatal Jack Nicholson-nal. A következő évben a Fail-Safe-ben tűnt fel Henry Fondával.

Később filmszerepekre is szerződött. Első híres szerepét az 1965 és 1970 között futott Jeannie, a háziszellem (I Dream of Jeannie) című filmsorozatban kapta, melyben egy űrhajóst alakított. Világhírűvé a Dallas című sorozat főszereplőjeként vált.

1954-től haláláig élt házasságban a svéd származású divattervező Maj Axelsonnal: két gyermekük született: Heidi Kristina (1958) és Preston (1962).

A színész a The Guardiannek 2012-ben úgy nyilatkozott, hogy a Majjel azaz a feleségével való találkozása volt a legjobb dolog, ami valaha is történt az életében.

Pont azért, mert ennyire szerette imádott feleségét, sokan úgy vélik, azért nem sikerült ismét legyőznie a rákot 2012-ben, mert nem akart egy olyan világban élni, ahol látja imádott felesége lassú tönkremenetelét, ami ellen semmit nem tehet.

A felesége Alzheimer-kórja ugyanis addigra sajnos annyira elhatalmasodott, hogy már nem ismerte fel Larryt, ami érthetően teljesen összetörte a színészt lelkileg. Neki ugyanis Maj volt a világ közepe, és így képtelen volt feldolgozni, hogy nem tud rajta segíteni.

Neje leépülése rettenetesen elkeserítette a sztárt, már a munka, a forgatás sem tudta boldoggá tenni ezért adhatta fel szervezete végleg a küzdelmet 2012-ben. Nos, biztos már rengetegen kitaláltátok: Ő Larry Hagman, a Dallas Jockey-ja.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!