Fotókon mutatjuk Kamilla királyné ritkán látott lányát: szerinted hasonlít édesanyjára?

Camilla Rosemary Shand 1973. július 4-én feleségül ment Andrew Parker Bowles őrnagyhoz a londoni Wellington Barracks laktanya Guards Chapel nevű kápolnájában.

Első házasságából két gyermek született: Tom, aki 1974-ben született és Károly walesi herceg keresztgyermeke, illetve Laura, aki 1978-ban született.

Andrew Parker Bowles válókeresetet nyújtott be Kamilla ellen, miután Károly herceg bevallotta, hogy hosszan tartó kapcsolata volt Kamillával. A házasságot 1995. március 3-án bontották fel.

Kamilla és Károly walesi herceg, brit trónörökös kapcsolata 1970-ben kezdődött, amikor egy lovaspólómérkőzésen találkoztak.

Károly feleségül akarta venni Kamillát, az udvar és a királyi család tagjainak véleménye szerint Kamilla nem volt Károly számára megfelelő házastárs.

Az 1980-as években Károly és Kamilla ismét találkozgatni kezdtek. Bár Kamilla ekkor még nem nagyon volt ismert, a leleplezések és Diána vádjai nyomán igen népszerűtlenné vált.

Majd Diána 1997-es halála után egy ideig semmilyen nyilvános szereplése nem volt, de 1999-ben ismét együtt fényképezték őket. Bár Kamilla fenntartotta lakhelyét Wiltshire megyében, 2003-ban beköltözött Károly hivatalos rezidenciájára.

Kamilla és Károly végül 2005-ben házasodtak össze. Íme Kamilla lánya, Laura, aki meglehetősen hasonlít édesanyjára:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: AFP)