G.w.M. elárulta, miért kérkedik a vagyonával. Meglepő választ adott: “Nem fogok megváltozni emiatt a…”

G.w.M.-et rengetegen támadják, amiért sokak szerint pofátlan módon kérkedik a vagyonával, a több milliós autóival, óráival, ékszereivel.

Majka kicsi kora óta ismeri őt, de még ő is beszólt neki ezzel kapcsolatban. Ha kíváncsi vagy rá, mit mondott, ide kattintva kiderül.

G.w.M. most közösségi oldalán írta le, mit miért tesz: “Sokan összekeverik a határozottságot a gizdasággal.

Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogy pénzzel kérkedsz, miközben irányt mutatsz számtalan olyan rossz sorsú kölyöknek, akiknek ez inspiráció, illetve egy konkrét tény, hogy nem feltétlenül ragadsz be, az aktuális élethelyzetedbe, vagy nem kell a rosszabbik utat választani.

Amikor beütött a karrierem számtalan embernek segített a dalom, a jelenlétem, vagy akár azok a beszélgetések, amik árvaházakban, vagy rossz körülmények között felnövő gyerekek voltak, hogy sosem szabad feladni, ezt a matek(megtekintés) bizonyítja.

A hip-hop külföldön a “kisebbség” zenéje és pontosan erről szól, hogy meg lehet csinálni és meg is mutatják például a személyes kedvenceim közül : 50cent, 2pac stb….

(Nem hasonlítok senkit senkihez, de én rajtuk nőttem fel, tehát ez volt a példa/inspiráció és pontosan ebbe szerettem bele!)

Nem azért szerettek soha, mert eljátszottam bármit, hanem azért, mert egy vagyok a sok gyerek közül, az egyik térről!

Nem fogok megváltozni emiatt a sz@r világ miatt, vagy mások miatt. Ettől hűségesebb vagyok magamhoz és a rajongóimhoz!

Számomra ez, még mindig nem a pénzről szól és nem a “menősködésről”, hanem arról, hogy imádok zenélni, ezért is lépek fel bárhol, ahol együtt bulizunk évek óta, ez változni sem fog, mert szeretek fellépni és ezért szoktam megköszönni a bulik után, hogy eljöttök több százan-ezren!

Az más kérdés, hogy már évek óta több millió embernek, nem “csak” a pár ezernek zenélek/felelek meg. Szeretem az életemet és G.w.M örökké az marad, aki volt! Szeretlek titeket és köszönöm, hogy velem vagytok” – olvasható a rapper bejegyzése.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: G.w.M. Instagram oldala)