Ilyen szerelmesen bújik össze Kulcsár Edina és G.w.M: videón kettejük közös romantikázása

Kulcsár Edina hosszú posztban válaszolt a rengeteg bántó kommentre közösségi oldalán.

A hozzászólók nehezen tudják neki megbocsátani, hogy alighogy elhagyta Csutit, máris másvalaki, a rapper G.w.M. oldalán keresi a boldogságot.

Edina így reagált a sok-sok rosszindulatú kommentre egy hosszabb, szöveges bejegyzésben:

“Úgy érzed, hogy szándékosan bántanod kell valakit… Meg is teszed, hiszen ezzel az a célod, hogy rosszul érezze magát az illető!

Ez lehet, sőt… elég valószínű, hogy sikerül is, ám ez csak egy pillanatnyi helyzet, mert ha egy olyasvalakit bántasz, aki erős (és a legtöbben azok vagyunk), akkor idővel ezeket a bántásokat a saját javára tudja fordítani, hiszen hosszútávon már nem fogja rosszul érezni magát mert a megszokás győz, cserébe viszont egyre erősebbé és erősebbé teszed!

Egyszóval, ha valakit szeretsz, támogasd! A mai világban szükség van rá! Ha valakit bántasz, tulajdonképpen akkor is szereted, hiszen hozzájárulsz a fejlődéséhez!

De ha valakit tényleg nem szeretsz, akkor ne pazarold rá az értékes idődet és az energiáid! Akkor csak foglalkozz magaddal és az esetleges saját problémáiddal. Sokkal jobban jársz vele” – olvasható Kulcsár Edina posztjában.

Kulcsár Edina és új kedvese, G.w.M. a Story magazin fotózásán jártak, először készült róluk összebújós kép és videó.

Itt meg is nézheted a fotózás pillanatait:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Story magazin)