Kettő már valóra vált a vak Baba Vanga 2022-es jóslataiból, ez a 4 még hátravan: az egyik nagyon durva

Mi magunk is már többször írtunk a vak, bolgár jósnőről, Baba Vangáról, és különleges jóslatairól.

A „balkáni Nostradamus” 12 évesen vesztette el a látását, azonban sokak szerint azzal a ritka képességgel rendelkezett, hogy a jövőbe látott.

Sokan úgy értelmezik, hogy előre megjósolta például 2001-es New York-i terrortámadást, a 2004-es thaiföldi szökőárat, Barack Obama elnökségét, a Szovjetunió felbomlását.

2022-re vonatkozóan hat jóslatot állított fel, még évtizedekkel ezelőtt. Ezek közül kettő úgy tűnik, hogy már valósággá is vált.

Azt jövendölte, hogy számos várost az aszály miatt vízhiány fog sújtani.

Erre tessék: ezen a héten arról számoltak be, hogy olyan országok, mint Portugália és Olaszország, felszólították a polgárokat, hogy próbálják korlátozni vízhasználatukat. Olaszország állítólag az 1950-es évek óta a legrosszabb szárazságot éli át.

Azt is jósolta, hogy több ázsiai országot és Ausztráliát „intenzív árvízrohamok” sújtják majd.

Úgy tűnik, ez szintén valóra vált, Ausztrália egyes részeit heves esőzések árasztották el az év elején, az árvizek tömeges kiürítéseket idéztek elő.

Még ez a négy jóslata vonatkozik 2022-re, reméljük ezek közül már egyik sem válik valóra:

Baba Vanga szerint az idei év egy új halálos vírust is hoz Szibériából, egy idegen inváziót, egy sáskainváziót és a virtuális valóság használatának növekedését.

A vak, bolgár jósnő jövendölése alapján az emberek olyanok lesznek, mint a zombik: ez egyébként a virtuális valóságnak köszönhető: a felhasználók robotként engedelmeskednek annak, amit a közösségi média sulykol beléjük, ezenkívül memória- és tanulási zavarban fognak szenvedni.

A jósnő szerint idén az idegenek is megérkeznek a Földre, egy Oumuamua elnevezésű aszteroidát küldenek a Földre, hogy feltérképezzék és kutassák az emberi életet. Számításai szerint eleinte ebből semmit sem fogunk észrevenni, a dolgok azonban hamar rosszra fordulhatnak.

India különös borzalmak elé néz: az országban a hőmérséklet eléri majd az 50 Celsius-fokot, a sáskák pedig megtámadják a terméseket, hatalmas, az egész országra kiterjedő éhínséget okozva ezzel.

Bízzunk benne, ezek közül semmi sem válik be, különösen az idegen invázió nem.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!