Kiderült, mennyit keres majd Pálffy István a Hír TV-nél: a kollégák kiakadtak!

Hamarosan újra képernyőn lesz a népszerű híradós, Pálffy István, aki a Hír TV-n tér vissza.

Mostanra már kiderültek a részletek is műsorával kapcsolatban, és az is, mennyi lesz majd a fizetése.

“Vállalta, hogy mindennap a Balatonról felvezet majd Budapestre a felvételekre. Ő ragaszkodott ahhoz, hogy mind az öt nap vihesse a műsort”  – mesélte a Blikknek az egyik kolléga.

Bár a háttérműsort főműsoridőben sugározzák, így kiemelt jelentősége van a csatorna számára, a csúcsgázsit sokan megütközéssel fogadták a HírTV-nél.

Különösen annak fényében, hogy a nagy kereskedelmi csatornáknál megszokott összeget nehéz indokolni a nézettséggel, noha az az utóbbi időben valamelyest növekedett.

Összehasonlításul: a Hír Tv legnézettebb műsorát 130 ezer körül néző követi, míg ugyanez a szám a Tv2 hírműsora esetében 700-800 ezer – írja a lap.

“Az utóbbi időben többen is felmondtak, műsorok szűntek meg, egyre nehezebb körülmények között dolgozunk, miközben a remélt béremelések elmaradtak.

Nem csoda, hogy nagyot néztünk, amikor megtudtuk, hogy Pálffy havonta 3 millió forintot kap a munkájáért” – mondta Blikknek az egyik Hír TV-ben dolgozó kolléga.

A lap úgy hallotta, hogy Pálffy Istvánnal fél évig egyezkedtek a csatorna vezetői, amíg végül elfogadta a felkérést.

A híradós augusztus 21-től lesz majd látható a Hír TV képernyőjén. Már el is készítették műsorának ajánlóját, itt most megnézheted:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HírTV (@hirtv_official) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: YouTube)