Kigyúrt hassal pózolt a szépségkirálynő, a kommentelők nekiestek, milyen csúnya! Te mit gondolsz?

Polgár Krisztina 2003-ban elnyerte a Miss Balaton szépségverseny 2. helyét. 2005-ben érettségizett, és még ugyanebben az évben ismét 2. lett a Miss Balaton versenyen.

Részt vett a „Rettegés foka” című Argentínában forgatott valóság-showban. Horvátországban elnyerte a nemzetközi Miss Adria címet 2004-ben. 2008-ban övé lett az első Miss Earth Hungary cím.

Nemrég egy különleges fotót osztott meg közösségi oldalán, amellyel igencsak megosztotta a kommentelőket, többen csúnyának minősítették kigyúrt testét.

“Hezitáltam, hogy kitegyem e. Aztán úgy döntöttem, hogy ha egyetlen embert is motiválok vele a mozgásra vagy egészséges életmódra (nem feltétlenül diétára) akkor megéri elviselni a ‘túl sok’ vagy ‘olyan vagy mint egy férfi’ hozzászólásokat is.

Amiket szintén elfogadok, de csak akkor, ha a szivedre teszed a kezed és nem csak a saját lelked megnyugtatására írok a kanapéról véleménye mindenkinek lehet.

De én csak magamnak akarok megfelelni. Szeretem látni a munkám gyümölcsét.

Még akkor is ha néha talicskán kell kb betolni a terembe. És mivel a nyáron végre igazi ételeket ehetek, úgysem így fogok kinézni, hát megörökítettem most.

Mindenesetre most büszkeséget érzek. Hogy tisztán, mindenféle segédeszköz nélkül (egyedül kétnaponta fehérjepor) elérem, amit kitűztem

Kiegészítés hogy senki ne aggódjon: nem vagyok sovány, alul sokkal lassabban fejlődöm.

58 kg vagyok 172 cm – olvasató Kriszta bejegyzése a fotó mellett. Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!