Kozso sírva fakadt majd üvölteni kezdett: halálfélelme volt, itt a videó

Hétfőtől elindult a Párharc című műsor második évada a TV2-n.

„A Párharcban a játékosok többféle szempontból is tesztelik magukat. Ez egy komoly verseny és vetélkedő egyben, ami gyakorlatilag egy nagy párkapcsolati teszt.

A műsor leginkább arra világít rá, hogy mennyire tudnak extrém helyzetekben együttműködni. A párok egy villában élnek, és különböző játéktípusokon vesznek részt, ciklusokra osztva.

A műsorfolyam alatt az eleinte békés és összetartó társaság egyre kiélezettebben küzd egymás ellen, taktikáznak, szövetségeket kötnek.

Ez tulajdonképpen egy klasszikus reality, de itt a lényeg, hogy egy pár mennyire tud együtt jól játszani. Ez egy nagy közös játék, amiben sok minden megengedett.

A műsorvezető Stohl András, aki egyrészt ott van a játékosokkal a különböző kihívásokban, illetve bejár hozzájuk a villában, ahol például az eredményhirdetések alkalmával a legnagyobb meglepetéseket okozza a versenyzőknek.

De ő bonyolítja a szavazásokat is, mikor kiderül, hogy ki a párbajellenfele az adott körben legrosszabbul teljesítőknek” – olvasható a TV2 közleményében.

A műsorban a játékosoknak a legnagyobb félelmeket kell leküzdeniük. Koszo például retteg a mélységtől és a magasságtól, így azt a feladatot kapta, hogy párjával ereszkedjen le egy liftaknába.

Kozso sírva és üvöltve teljesítette a feladatot, itt van róla a videó.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)