Kulcsár Edina elérte a boldogság kapuját: “Mérhetetlenül jó érzéssel tölt el, hogy…”

Kulcsár Edina hosszú bejegyzést írt közösségi oldalán, amit mi most változtatás nélkül közlünk.

Az egykori szépségkirálynő leírta, mi minden vezetett oda, hogy végre elérje a boldogság kapuját.

Mennyi fájdalmon, szenvedésen kellett keresztülmennie, mennyien akarták azt, hogy elbukjon.

Ám ő most – állítása szerint – remekül érzi magát, örül, hogy volt bátorsága változtatni, és végigjárni az utat.

Íme a bejegyzés: “A ráébredés, hogy valami nem működik jól az életedben, borzasztóan fájdalmas, de valahol felszabadító is, mert tudod, hogy tudsz rajta változtatni.

Aztán kétségbeejtő, hogy meg kell tenned a változáshoz vezető lépéseket, mert félsz az ismeretlentől. De érzed, hogy muszáj lépned, még ha egy darabig, akár a megszokottnál is fájdalmasabb az út, mert reménykedsz, hogy képes vagy változást hozni az életedbe, és ezzel a szeretteid életébe is.

Már-már szétmarcangolnak belülről a változás útján kapott, még intenzívebb nehéz érzések, de végül hosszú idő elteltével, amihez igen csak kellett kitartás, eléred a boldogság kapuját.

Mérhetetlenül jó érzéssel tölt el, hogy elértél idáig, de leginkább a büszkeség az, ami dominál benned. Hogy te végig merted járni az utat, ami a változást jelenti és ami reményt adott a boldogságra.

Büszke vagy, hogy nem hallgattál a sötét, kicsit sem egyszerű úton azokra, akik ott álltak az út szélén, kívülről nézték ahogyan küzdesz az utadon és megvető pillantásokkal azt mondták, fordulj vissza, vagy bárcsak elesnél…

És most itt vagy, az életed egy sokkal boldogabb fejezetének a kezdetén. Sokkal erősebben, tudatosabban és a fájdalom tapasztalataival gazdagabban.

Mert minden ami számodra fájdalmas volt, azt csak magadnak köszönhetted. Te tudsz csak változtatni.

Senkire nem szabad hallgatni, mert más soha nem fogja azt érezni amit te érzel, azt, és úgy látni amit te látsz, illetve végigjárni amit te végigjártál” – írja Kulcsár Edina.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL Klub)