“Megérett a disznóvágásra!” Ocsmányul támadják Király Linda nyaralós képét:

Király Linda nagyon elkeseredett, ugyanis a hozzászólók minősíthetetlen kommentekkel illették nyaralós fotóját.

Pedig mostanában tényleg sokat fogyott az énekesnő, erről tanúskodnak legfrissebb képei is:

És hogy mi a helyzet a cikkünkben szereplő képpel? Arról így panaszkodott közösségi oldalán: “Ez a fotó megjelent rólam az olaszországi nyaralásomról és olyan kommenteket láttam hogy “megérett a disznóvágásra…”

“Jó nagy darab, ez szerintem semmit nem adott le a súlyából” ” Úristen milyen dagadt” stb…

Nagy a baj. Tényleg itt tartunk a mai világban hogy arról beszélünk hogy ki hány kiló lehet? Borzalmas dolgok történnek a világban és egyre nehezebb az élet/megélhetés mindenki számára, és ez a téma hogy éppen le vagyok-e fogyva vagy sem?

Tisztelet a kivételnek persze, de hogyha ettől jobban érzi magát az az ember aki erről ír kommentet, akkor egészségére.

Én azért vagyok itt, és azért kezdtem el zenélni hogy segítsek és erőt adjak. Nem vagyok képes csöndben maradni, ha másokat azért bántanak/ítélkeznek amiről nem tudjuk a hátterét. Itt nem rólam van szó, mert én már rég megtanultam ezt kezelni és helyre rakni.

Igen, tudom nem vagyok vékony és nem is érdekel ha őszinte vagyok.. viszont számtalan fiatal van, aki látja ezeket a kommenteket, és teljesen torz kép alakul ki bennük, mert azt látják, hogy hiába dolgozik valaki keményen, és hiába épít fel egy karriert a tehetségével. Mert úgyis csak arról lesz szó, hogy hogy néz ki.

Ébredjünk mar fel! Borzalmasan szerencsések vagyunk olyan szempontból, hogy eszméletlen tehetségek/eszek vannak nálunk, és csak annyit kellene csinálnunk hogy biztassuk és támogassuk a másikat.

Nagyon különlegesek vagyunk, és szomorúnak tartom, hogy az igazi értékeinket elveszítjük az ilyen fajta egymás rombolásában” – írta a közösségi oldalán Linda.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Király Linda (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Király Linda Instagram oldala)