Nádai Anikó kiviharzott a stúdióból: faképnél hagyta az RTL csapatát, a kamera felvette, miért

A Cápák között című műsor a mai napig nagyon népszerű, különösen az öt szupergazdag befektető miatt.

Egyikük Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa, multimilliárdos üzletember.

Vállalatcsoportja márkáin keresztül egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, szénsavas üdítőitalok és snackek piacán.

Azt kevesen tudják róla, hogy élelmiszer-tartósító technológusi képesítést szerzett a Kertészeti Egyetem Kihelyezett Élelmiszeripari Fősikola Nagykőrösi kihelyezett szakán 1990-ben.

Ígéretes sportkarrier állt előtte, ugyanis tizenhétszeres kupagyőztes és magyar bajnok, 4 danos, fekete öves mester cselgáncsozó volt.

A sport helyett mégis az üzleti életet választotta, és milyen jól tette, hiszen sikert sikerre halmoz.

Az RTL új műsorában Az álommelóban ő keres magának elnöki asszisztenst, igen kecsegtető feltételekkel: Egy éven át havi bruttó 3 millió forintos fizetés, középkategóriás céges autó, értékes telefon és laptop.

Egy hat hétig tartó kiválasztás során az álláskeresők minden nap újabb és újabb feladatokat és kihívásokat kapnak, a munkát ajánló személy pedig a nap végén általában az irodában értékeli majd a teljesítményeket.

Az RTL versenyzői a hétfői adásban azt a feladatot kapták, hogy hírességekkel forgassanak. Ha meg akarod tudni, hogy Gáspár Laci mitől akadt ki teljesen, ide kattintva kiderül.

Nádai Anikó idegeit is felborzolták a versenyzők, úgyhogy fogta magát, és kiviharzott a stúdióból. Itt láthatod, miért:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!