Ördög Nóra beszédes jelekkel reagált Tóth Gabi és Krausz Gábor válására: itt az üzenet

Szerda délután óta mindenki azt találgatja, vajon mi vezetett Tóth Gabi és Krausz Gábor válásához.

A pár akkor jelentette be ugyanis, hogy vége a kapcsolatuknak, elsőként Krausz Gábor közölte a hírt.

Ha kíváncsi vagy rá, mi volt az utolsó, Gabival közös kép, amit a séf megosztott közösségi oldalán, és mit írt mellé, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megtudhatod, milyen árulkodó szavakkal jellemezte Tóth Gabi a házasságát.

Pedig fél éve még úgy tűnt, hogy a pár nem is lehetne boldogabb! Így írt Gabi a férjéről az egyik blogbejegyzésében, februárban a csalad.hu portálon:

“Azt tudtam, hogy ha szeret, akkor nagyon szeret, de abban nem voltam biztos, hogy ki is tudja mutatni valaha. Adtam neki időt, hogy először kialakuljon benne az érzés, azután ízlelgesse, majd megszokja és végül hagyja felszínre törni.

Nem mondom, hogy mindig könnyű volt, mert persze néha én is siettetni akartam. Néha én is aggódtam, hogy megnyílik-e valaha nekem ez az ember, és képes lesz-e feltárni a szívét annak minden bánatával, félelmével, örömével, szorongásával. És képes lett.

Tudom, már írtam, hogy az én férjem a zord macsó külső mögött nagyon mély érzéseket rejteget, de most megint írom, mert részben pont ezt szeretem benne a legjobban.”

Ilyen szép szavak után nem csoda, ha mindenkit villámcsapásként ért a válás híre.

Ördög Nóra, a pár jóbarátja sem tudta hova tenni a dolgot, beszédes jelekkel üzent Krausz Gábor közösségi oldalán. Ezt a 3 szomorú fejet küldte el kommentben:

(Kép forrása: Krausz Gábor oldala)

Te mit gondolsz? Mi vezethetett Gabiék válásához? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!  

(Kiemelt kép: Ördög Nóra Instagram oldala)