Osváth Zsolt keményen beleszállt Tóth Gabiba: “Ki kell, hogy mondjuk, egy gerinctelen érdekember, aki azt hazudta, hogy…”

Legújabb videójában nem kímélte Tóth Gabit Osváth Zsolt Youtuber. Osváth, aki korábban jó viszonyt ápolt Tóthtal, mostanra teljesen kiábrándult belőle.

El is mondta az okokat: “Gabi hazudott. Gabi belehazudott a pofámba.

“Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, mert a cenzúra, az ugye a kommunizmusban volt menő” – mondta keményen Osváth Zsolt, majd így folytatta:

“Gabi az elmúlt egy évben kihasználta az én jóhiszeműségemet és hazudott, végig hazudta hogy neki nincs politikai kötődése, sőt liberális” – majd később áttért arra, hogy szerinte miért nem szereti az emberek egy része Tóth Gabit.

“Kezdett kialakulni egy olyan narratíva, hogy aki magyar, keresztény és vidéki akkor az el van pusztítva és utálják az emberek.

De az emberek nem ezt utálják, az emberek a jellemtelenséget, a hazugságot, a megvezetést utálják. (…) Tóth Gabi ki kell, hogy mondjuk, egy gerinctelen érdekember, jellemtelen ember”.

Ezt követően később így folytatta: “Tudod Gabi nem az van, hogy téged azért bántanak mert fideszes vagy, vagy mert Orbán Viktor előtt énekelsz. Senki sem azért bánt, mert letetted a voksod a kormánypárt mellett.

Gondolj bele, ott van Kovács Kati, aki támogatta a kormányt, nem bántották. De ott van Radics Gigi vagy a Rúzsa Magdi, akinek gratulált a miniszterelnök (…) hogy lehet, hogy csak a Tóth Gabi az, aki ha megvallja a hitét és a politikai hovatartozását, akkor az visszás az embereknek?

Úgy Gabi, hogy jellemtelen vagy. Úgy, hogy soha sem álltál ki bizonyos dolgok mellett – egyetlen dolog mellett álltál ki, a saját pénzed mellett” – mondta el gondolatait Osváth Zsolt.

Odatekertük neked a videót ehhez a részhez:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!