Rubint Réka kamerák előtt mondta ki: Házasság után sok nő csak főz, mos, takarít, gyereket szül, nevel

Rubint Réka sarkos kijelentéseket tett Orosz Cynthia műsorában, ezért aztán a kommentelőktől most kap hideget-meleget.

Így nyilatkozott: „Nagyon sok nő nem mer erről beszélni, mint ahogy én sem mertem az elején.

De mivel akkor már jártam és azóta is járok légzésterapeutához, megtanultam, hogy csak akkor lehetek boldog én, Rubint Réka, ha nem Schobert Rékaként, nem Schobert Norbi feleségeként, nem Schobert Norbertnéként élek.

Ha elmész vidékre, meg lehet nézni: ha megkérdek valakit egy fellépés után, hogyan írjam alá a dedikáló kártyát, azt mondja, »Kovács Béláné«.

Én meg kérdezem: de neked nincs saját neved? »Kovács Béláné!«. De mondom, keresztnevet szeretnék!

„Ja, Erzsike, Timi…” – ezt csak azért mondom, hogy mindenki értse, hogy én, onnantól kezdve, hogy Kiss Tímeaként feleségül megyek Kovács Bélához, megszűntem létezni.

Onnantól Kovács Béláné vagyok, aki főz, mos, takarít, gyereket szül, nevel.  Ez nem biztos, hogy Kovács Béla hibája, csak lehet, ő is ezt a mintát hozta. Meg Kiss Tímea is.

Ez a két minta gyönyörűen összeér, és csinálják ugyanazt, ami volt. Egy valami kikristályosodott: hogy soha nem akarok ebben a függőségi viszonyban lenni, soha.

A Norbiban is megvolt ez a minta, hogy ő a családfenntartó, te legyél az, aki megszüli, felneveli, itt van, stb.

És én ezt akartam is, de szerettem volna Rubint Réka maradni, aki nem fél attól, hogy egyszer úgy jár, mint az anyukája – árulta el a fitneszlady.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!