Tóth Gabi kikelt magából: durva, mennyit kért tőle a bébiszitter egy kis segítségért

A legkeresettebb, legnépszerűbb sztárok a hazai viszonyokhoz képest nagyon jól keresnek, de jövedelmük azért messze elmarad a világsztárokétól.

Tóth Gabi legújabb blogbejegyzésében arról panaszkodott, milyen irdatlan összeget kért tőle egy bébiszitter.

Az énekesnő így írt erről a csalad.hu portálon vezetett blogjában: “Sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem.

A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá.

Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban.

Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna).

Na mindegy, nem akarom túlragozni, csak annyira elszomorodtam. A lányom boldogsága, biztonsága mindennél fontosabb számomra/számunkra, és tényleg nem sajnálnám rá a pénzt, de muszáj a realitások talaján maradnunk, mert fel is kell nevelni.

Az elmúlt 2 év nagyon megtanított arra, hogy soha ne bízzam el magam. Most éppen van munkánk, de nem tudhatjuk, mi lesz.

Én most spórolok. Figyelek arra, hogy mire költök, mert még mindig az a vágyam, hogy egy saját kis házunk legyen a Dunakanyarban, és Hanninak mindent megadhassak (az észszerűség határain belül persze)” – írta Tóth Gabi.

Neked mi a véleményed? Jól teszi Gabi, hogy spórol?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)