Zalatnay Sarolta bevallotta, milyen férfit szeretne maga mellé, és az illető hogyan tudná őt levenni a lábáról

Zalatnay Sarolta a mai napig rendkívül aktív életet él, és amíg a világjárvány be nem ütött, rengeteget koncertezett, hiszen népszerűsége a 60-as évek óta töretlen.

Noha decemberben már 73. életévét is betöltötte, ez egyáltalán nem látszik meg rajta, egyre jobb formába lendül. Most, hogy a járvány miatt koncertjei nincsenek és a közönséggel sem tud találkozni, az egyetlen örömet az jelenti számára, hogy Niki lánya hazajött Angliából és sokat tud vele lenni.

Ám elmondta, bizony egy férfit is szeretne maga mellé, egy társat, akivel megoszthatná az életét. A Bors kérdésére azt is elárulta, ki és mivel tudná levenni a lábáról:

“A személyes találkozásban hiszek. Amikor egy férfi a szemembe nézve bókol, és levesz a lábamról. De ez a jelen időszak erre egyáltalán nem alkalmas, és nyilván ez most nem is prioritás nálam, de eszem ágában sincs lemondani a szerelemről. Nekem is jólesne odabújni valakihez, s ő a képzeleteimben egy őszülő halántékú, az se baj, ha kissé mackós alkatú férfi. A kor nem számít, ezt már rég megtanultam, szóval nem ijednék meg, ha fiatalabb, ötven-hatvanas úriember forgatná fel az életemet” – vallotta be Zalatnay Sarolta.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!