A depressziós lány nem törődött a hajával, ám fotózás miatt fodrászhoz ment. 13 órába telt átalakítani, de megérte:

A depresszió sokféleképpen jelentkezhet a beteg embereknél. Az amerikai Iowa állam egyik fodrászához nemrég egy 16 éves, régóta depresszióval küzdő lány tért be, aki iskolai albumához készült fényképezkedni és az enyhe kifejezés, hogy rossz állapotban volt…

Történetét Kayley Olsson fodrász Facebook-posztban osztotta meg. Kiderül belőle, hogy nemrég különleges vendég érkezett hozzá:

Az iowai fodrászhölgytől azt kérte középiskolás vendége, hogy ne bajlódjon a gubancos hajával, inkább vágja kopaszra.

Kiderült, hogy vendége súlyos depresszióval küzd, nem fésüli a haját, és már olyan gubancos, hogy fájdalmat okoz neki, ha össze kell fognia. Viszont iskolai tablófotózásra készült, szóval muszáj volt kezdeni valamit a hajával.

A 16 éves lány azt is mondta, hogy értéktelennek érzi magát, és neki az lenne a legjobb, ha teljesen levágnák a haját

Állítólag először 8 órát, majd másnap még 5 órát, tehát összesen 13 órát vett igénybe a lány hajának rendbetétele.  Azért hozta nyilvánosságra az esetet, mert szeretné ezt a tapasztalatot arra használni, hogy növelje az emberekben a tudatosságot, hogy a depresszió sokféle formát ölthet. A világ minden tájáról érkező embert és minden korosztályt érint.

Azt kívánom, ez az eset szolgáljon tanulságul mindenki számára. A szülőknek pedig csak annyit, hogy vegyék komolyan az ilyen helyzeteket.

Mert nem normális, ha egy 16 éves gyerek haszontalanabbnak érzi magát egy darab szemétnél, és még arra sincs ezáltal ereje, hogy foglalkozzon magával – írta a fodrász.

” Megint érzem, hogy újra élek, és érdemes magammal foglalkoznom, mert vagyok valaki, aki értékes lehet, ha akar” – nyilatkozta a lány a hajvágás után. Itt láthatod mindezt videón is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!