Csillagjegyek és szakítás. Ez fog nagyon hiányozni a párodból, ha szakítotok:

Felnőve mindannyian tisztában vagyunk a kifejezéssel, hogy semmi sem tart örökké. Ez valóban így van és a párkapcsolatok sem kivételek ez alól, sőt. A mai világban már egyre egyszerűbben alakulnak és bomlanak fel párkapcsolatok két ember között. A legtöbb esetben pedig jellemzően egyik fél megy az egyik, másik a másik irányba.

Nem egyszerű felépülni az ilyen elválásokból, az pedig még nehezebb, hogy egy olyan embert találjunk, akiben újra bízhatunk, és akinek az oldalán újra boldogok lehetünk. Ha ez sikerül, még akkor is előfordulhat, hogy eszünkbe jut az ex és annak szeretett tulajdonságai. Lássuk, hogy mi mindent hiányolhatunk a volt párunkból a csillagjegye alapján.

Kos

A Kos, amellett, hogy hűséges, mindig megpróbál örömet szerezni a párjának egy kapcsolatban. Nélküle az élet egy kissé unalmas és szürke lesz. Elvész az a fajta motiváció, amit ő adott számunkra, és ami lehetővé tette, hogy szembenézzünk a mindennapok kihívásával.

Bika 

Megnyugtató hozzáállása, hűsége és partnere iránti elkötelezettsége az, ami hiányozhat egy elválás után. Nehéz lesz még egy olyan embert találni, aki annyira védelmezi a kapcsolatot két ember között, mint ő.

Ikrek

Egy ikrek mindig ara törekszik, hogy megmutassa neked az élet sava-borsát. Nagyon fog hiányozni belőle, hogy az életet, mindig félig teli pohárnak tekinti, hogy bármikor meghallgatott és hogy a szenvedély lángját mindig táplálta.

Rák

A feltétel nélküli szeretet megtestesítője, akire mindig lehet számítani. Teljes odaadással és figyelemmel fordul a párja felé. Nélküle a napok valahogy ridegebbek lesznek. Még, ha az új párod szeret is téged, valahogy azt fogod érezni, hogy a Ráknál odaadóbban senki nem tud.

Oroszlán

Bár gyakran azt a benyomást keltheti, hogy önző, nagyon is fontosnak tartja a párját, akit a szívébe zárt. Ha már nem vagy vele, hiányozni fog a figyelme és az, hogy mindig adott a véleményedre és az ötleteidre. Ő volt az, aki mindig erőt adott neked, hogy továbblépj egy problémán.

Szűz

A Szűz a lehető legkényelmesebb és legszervezettebb életet biztosítja számodra. Ha véget ért a kapcsolatod vele, rá fogsz jönni, hogy senki nem fogja olyan egyszerűvé tenni az életed és olyan hatékonyan megoldani a körülöttetek felmerülő problémákat, mint ő.

Mérleg

A kellemes és kedves partner, aki minden körülmények között a béke megtestesítője. Ha vége a kapcsolatotoknak, akkor valahogy úgy érezd, hogy elvész a képességed az önuralom fenntartására és nem leszel többé olyan kiegyensúlyozott, mint addig voltál.

Skorpió

Ő az a partner, aki mindig szenvedélyt vitt az életedbe, bármit is csinált. Ha elveszíted, nem lesz még egy olyan személy, aki olyan lelkesen harcolna a szerelem és szeretet védelmében, mint ő. Ez egy olyan tulajdonsága, amit rettentő nehéz megtalálni másokban.

Nyilas

A Nyilas spontaneitása az, ami leginkább hiányozni fog belőle egy elválás után. Nehéz olyasvalakit találni, aki képes igazán őszintén szeretni, miközben meghagyja a szabadságodat, ugyanakkor csupa szórakozás mellette az élet.

Bak

Egy Bakkal való kapcsolatban bátran bízhatsz a közös jövőben. Olyan érzés, mintha mindig készen állna egy tervvel bármilyen felmerülő problémára. A hűsége pedig példaértékű. Ha véget ér a kapcsolatotok, senki nem lesz még egyszer ennyire biztos pont az életedben.

Vízöntő

A hitelessége az, ami igazán lenyűgöző benne. A kedvessége, nagylelkűsége és őszintesége az, ami rettentően hiányozhat belőle. Nem beszélve arról, hogy még a legnagyobb haragja is pillanatok alatt képes elillanni. Így nagyon könnyű vele az élet.

Halak

A személyisége, a művészi hajlama, a mély szeretete és a dolgok iránti szívből fakadó lelkesedése az, ami egyedivé teszi. Nélküle a volt párja tompultnak fogja érezni az életét és azt veszi észre, hogy eltűnt az a szeretettel teli személy, aki mindent megtett, hogy jól érezze magát a párja mellette.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja.com)