4 évesen tűnt el a vonaton, 20 évvel később egy DNS teszt igazolta azt, amire gyanakodott

Julia Gorina négy­éves volt, amikor 1999-ben édesapjával Minkszben felült egy vonatra. Az édesapa elszunyókált, s mire felébredt, a lány eltűnt.

A férfi és felesége, Julia anyja hosszú éveken keresztül keresték a lányukat, soha nem adták fel a reményt, hogy egyszer majd újra találkoznak.

A kislányt a nyugat-oroszországi Rjazanban, a vasúthoz közel találták meg a helyi emberek. Semmilyen irat nem volt nála és zavart volt.

Mivel nem tudták, ki ő és honnan jött, Julia végül árvaházba került, majd egy orosz család örökbe fogadta.

20 év telt el, időközben Juliából felnőtt nő lett. Mivel fehérorosz akcentussal beszélt, gyanús lett a barátjának. Kérdezte kedvesét gyerekkoráról, így tudta meg, hogy a kislányt nem vér szerinti szülei nevelték.

A srác a világhálón kezdett keresgélni, így talált rá a Moiseenko családra, majd egy DNS-teszt segítségével sikerült bizonyítani, hogy Julia valóban Viktor és Ljudmila Moiseenko lánya.

Julia, amikor meglátta a fényképeket, teljesen biztos volt benne, hogy Viktor és Ljudmila a vér szerinti szülei.

A lány nem haragszik az annak idején elszunyókáló édesapjára, a szülők pedig hálásak az örökbefogadóknak, amiért szépen felnevelték a lányukat.

“Húsz év rengeteg idő, de sosem vesztettük el a reményt. És végül tényleg egymásra találtunk” – nyilatkozta könnyek között a The Sunnak az édesanya:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!