A rapper beszólt Csobot Adélnak, Puskás Peti úgy kiosztotta, hogy mukkanni se tudott

Talán egyik adásban se volt annyi botrány és furcsa produkció, mint az X-Faktor legutóbbi válogatóján, ahol rengeteg érdekes arc lépett színpadra.Számos olyan versenyző is volt, akik már nem először léptek a zsűri elé, ám sem akkor sem most nem jutottak tovább.

A válogatón megjelent egy 27 éves srác is, aki rappernek készül. Az előadására kapott hideget-meleget, ám ByeAlex és Gáspár Laci végül úgy döntöttek, adnak számára még egy esélyt és továbbjuttatják.

Csobot Adélnak viszont egyáltalán nem tetszett a produkció, így ő nemmel voksolt. Ez láthatóan rosszul esett a versenyzőnek, beszólt Adélnak és tiszteletlenül beszélt vele. Ekkor jött Puskás Peti, aki helyre tette a rappert:

“Na jó, fejezzük be. Szóval szerintem, aki feljön a színpadra, annak tényleg vagánynak kell lenni és nem összesz*rni magadat, miközben énekelsz. Most, hogy az Adéllal vagánykodtál, nem vele kellett volna, hanem meg kellett volna mutatni, hogy mit tudsz. Nem tudsz semmit, úgyhogy nem, kiestél” – zárta rövidre a dolgot a mentor:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!