Ambrus Attila beszólt celeb vendégeinek: “Nem tudják, mi a munka, idejönnek és…”

Alig pár napja, hogy útjára indult ismét, néhány év kihagyást követően a TV2 gasztroreality vetélkedője, a Hal a tortán, máris annyi minden történt, hogy csak kapkodjuk a fejünket.

Noha ez az első hét a műsorban már több ikonikus pillanat is képernyőre került, ilyen volt például, amikor az egyik szereplőnek, Horváth Grétának több mint 2 percbe telt kiszámolni, hogy mennyi 6×5.

Ha kíváncsi vagy, hányadik nekifutásra sikerült eltalálni a helyes számot, és hogy szerinte mennyi 24+6, IDE KATTINTVA láthatod a videóból.

Elég különböző karakterű emberek jöttek össze a műsorban, az első hét szereplői között például ott találjuk Szögeczki Ágit, azaz VV Ágicát, Győzikét és Ambrus Attilát is.

Amikor a csapat a Viszkisnél vendégeskedett, és Győzike szokás szerint produkálta magát, valamint a többiek is hangoskodtak, énekeltek, Ambrus Attila egy ponton túl nem bírta tovább.

Kifakadt és a következő szavakat mondta: “Ezek az emberek életükben soha semmit nem csináltak, tisztelet a kivételnek. Nem tudják, hogy mi a munka és idejönnek, itt hangoskodnak, Isten tudja, mit csinálnak” – mondta a kamerába Attila.

A Viszkis egyébként a keddi Mokkában is hasonló hangnemben nyilatkozott szereplőtársairól, abban a stúdióban azt mondta: nem gondolta volna, hogy egy műsorban ő számít majd értelmiséginek.

Itt megnézheted Győzike produkcióját és meghallgathatod Ambrus Attila lesújtó véleményét:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!