ByeAlex durván beszólt az X-Faktor kiesett versenyzőinek: elmondta, miért nem lesz belőlük soha színpadi ember

Jókora botrány kerekedett abból, hogy az X-Faktor néhány kiesett versenyzője és az egyik mentor, ByeAlex egymásnak kezdett üzengetni.

Csobot Adél egyik zenekaráról, a The Palace-ról az élőshow-ban kiderült, hogy nem isznak alkoholt.

ByeAlex ennek kapcsán csípős megjegyzést tett: “Én azt gondolom, hogy a Rock and Rollhoz nem tej és kakaó kell, hanem egy kis vodka” – mondta a műsorban a mentor.

A zenekar aztán még azon az estén ki is esett. Az igazán parázs üzenetváltás azonban még csak ezután kezdődött.

“Sajnos, egy olyan országban, ahol 900 ezer alkoholista él, úgy érezzük, hogy fontosabb üzenet az, hogy ital nélkül is lehet jót bulizni; Illetve, hogy ezt  a döntést mindenki maga hozhassa meg a brutális társadalmi nyomás nélkül, és ne az legyen a norma, hogy mindenki a sárga földig issza magát” – reagált Alex kijelentésére a The Palace zenekar.

Erre viszont ByeAlex újból replikázott egyet: “Na akkor jól megértettétek, amit szerettem volna mondani…Nyálas képmutatás” – üzent az együttesnek a mentor.

A vitába aztán egy másik kiesett versenyző, Imi Plaza is bekapcsolódott, aki megvédte a zenekart:

“Én meg azt gondolom, hogy a rock’n’rollhoz majd pont ByeAlex mondja meg, mi kell. VICC. KÖPJED A TEJET, BÁLINT. Jól csinálod, tesó” – írta a versenyző.

ByeAlex pedig ezúttal sem maradt adós a válasszal: “Igaz. Sokkal inkább Imi Plazma fogja megmondani. Srácok. Tudjátok, miért nem lesz belőletek soha színpadi ember? Mert sértődős primadonnák vagytok”.

Itt tart most jelenleg a dolog. Szerinted kinek van igaza?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: ByeAlex Instagram oldala)