ByeAlex újból begurult: “Kinek küldjek egy dedikált fotót magamról, hogy…” – egy követője viszont durván leoltotta

Alig csitult el a botrány ByeAlex és egy hazai burgerező cég között, az énekes ismét a közösségi oldalán üzenget.

Aki esetleg nem értesült volna arról, mekkora balhé kerekedett abból, hogy ByeAlex szóvá tette, hidegen érkezett meg a kajája, ITT elolvashatja.

Mindenképp érdemes belenézni az üzengetésekbe, nagyon tanulságos, hiszen az énekes nem tette zsebre, amit kritikájáért kapott.

Szerinted egyébként kinek volt igaza az ügyben? Ha van kedved, írd meg nekünk kommentben a Facebookon.

Most ByeAlex amiatt méltatlankodott, hogy miért nincsenek szemetesek a lakóhelye közelében?!

Így ír erről bejegyzésében: “Minél jobb az idő, annál több időt töltök szabadtéri sportolással.

Minél többet vagyok kinn, annál többet gondolkodom azon, hogy mi a lóf***ér’ nincsenek szemetesek Madárhegyen? (alapvetően jellemző a 11. ker. kül-kertvárosi részeire is pl. Örsöd) mehetsz-sétálhatsz km-ereket, akkor találsz max. egyet. az is tele, mellette is szeméttel…

Kinek küldjek (illetékes) egy dedikált fotót magamról cserébe, hogy úgy alapvetően a 11. ker. kertvárosi részének tisztaságára-nak 2022től szenteljen nagyobb figyelmet?

Mert szerintem ez a legcsodálatosabb része a fővárosnak, legalábbis számomra “- írja az énekes.

“Most, hogy ezt kiírtad, holnap már ez lesz a téma, ahogy az szokott lenni és már lesznek is kukák” – írja válaszul az egyik kommentelő.

“Szerintem az FKF-nek illetve a kerületi vezetőségnek (nem tudom h ki abban a kerületben a vezető vagy mi) és csatold a képeket is. 30 napon belül kötelesek válaszolni.” tanácsolja egy másik hozzászóló.

Vannak persze negatív vélemények is, egy követőjétől például ezt a durva oltást kapta: “Illetékest hívd, ennyi. Nem kell minden sz.rt kiírni a facéra, tenni kell érte, nem írogatni. ennyi”.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: ByeAlex Facebook oldala)