Egész alakos képet tett ki Rácz Géza, amin látszik, mennyit fogyott: ekkora a különbség

Mikor elkezdte a fogyókúrát, Géza 320 kiló volt, most azonban már kevesebb mint 200, egészen pontosan 199. Ezt a fogyást bő egy év alatt érte el, ami hatalmas eredmény.

Gézu a Borsnak árulta el, hogy tanulmányaiba azonban becsúszott egy kis döccenő. Így mesélt erről:

“Sajnos megbuktam matekból és fizikából, ezért újra kell járnom a nyolcadikat. Túl hamar gondoltam, hogy sikerült befejeznem az iskolát, hiába újságoltam boldogan, hogy idén már gimnazista leszek. Sebaj, az álmaimról nem mondok le, majd jövőre megyek középiskolába” – mondta el bizakodva a fiú.

Géza emellett dolgozni is szeretne, mentora és pártfogolta, Schobert Norbi egyik boltjában képzeli el a jövőjét.

A Norbival való együttműködés kapcsán azonban az utóbbi időben egyre nagyobb a csend. A fitneszguru menedzsmentje egy közleményt is kiadott ezzel kapcsolatban:

“Ha Géza fogyni akar, abban természetesen partnerei leszünk. Ha csak hírnévre vágyik, de mellette nem mutat kellő hajlandóságot és legfőképpen alázatot arra, hogy kövesse Norbi utasításait, akkor viszont a munkakapcsolat véget fog érni.

Jelenleg Géza térfelén pattog a labda, és nagyon reméljük, hogy a továbbiakban is partnerünk lesz a játékban” – áll Norbi cégének közleményében.

Az tagadhatatlan, hogy a fiú rengeteget fogyott, így nézett ki a korábbi fotókon:

És így fest most, az egyik legfrissebb képén:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz Géza Élete (@raczgeza_official) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!