Először szerepel együtt címlapon Szabó Zsófi és Shane Tusup: rengeteg titkot elárultak kapcsolatukról

Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata esetében minden idén júniusban kezdődött, amikor az RTL Klub reggeli műsorában találkoztak.

Zsófi mint műsorvezető, Shane, mint vendég. Akkor Shane-nek még volt barátnője, Courtney, Zsófi pedig nem állt készen egy új kapcsolatra.

Mégis, mindketten érezték, hogy ott indult el a dolog. Azt követően Shane egyre gyakrabban kommentelt Zsófi közösségi oldalaira.

Kitartóan ostromolta Zsófit, erre a színésznő-műsorvezető így emlékszik vissza a Best magazinban:

“Nem tudtam, nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat.

Volt, hogy a semmiből egy virágcsokor várt az ajtóm előtt. De ami a legfontosabb, hogy az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló” – kezdett bele Zsófi, majd így folytatta:

“Mindketten túl vagyunk egy házasságon. Sérültünk, a hasonló ambícióink pedig úgy éreztük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok.”

Shane is nyilatkozott a kezdetekről, arról, amikor még csak kommentelgetett Zsófi oldalára:

“Sosem terveztem meg előre, hogy mit írok. Csak úgy jött. Nem gondoltam bele, de nem is érdekelt, ki mit szól majd. Azok az igazi gondolataim Zsófiról, amit akkor és ott úgy éreztem, ki kell írnom. Ő életem szerelme, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát” – mondta Tusup.

A teljes interjút a Best magazinban találod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Szabó Zsófi Facebook oldala, Shane Tusup Instagram oldala)