Ezt gondolja Tóth Gabi azokról, akik NER-énekesnőnek tartják: “olyan alacsony szint, amivel…”

Tóth Gabi nemrég egy életút-beszélgetésen vett részt. Egy kávézóban kérdezték több aktuális dologról is.

Például arról, hogyan éli meg a támadásokat, a gyakran kíméletlen kritikákat. Az énekesnő így felelt:

“Igyekszem Tóth Gabinak megmaradni, de nem könnyű ebben a karaktergyilkosságban, amiben vagyok két éve” – mondta.

Szerinte az egész akkor kezdődött, amikor elvállalta, hogy elénekli az Egy az Isten című dalt a Pozsonyi csata című animációs filmhez.

A felkérésnél még nem sejtette, hogy milyen következményei lesznek. “Akkor jött egy iszonyatos cunami, azt sem tudtam, hova nézzek.

Talán két fokkal ez tovább lett tolva, mint kellett volna” – árulta el Gabi.

A következő lökést az énekesnő szerint az adta, mikor „felkérték önkéntes hírnöknek” a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra.

Először el sem hitte, hogy rá gondoltak. “Itt volt a pápa, egy világkongresszus, nagyon sok vallási vezető együtt imádkozott a Hősök terén, megtisztelő eseménynek gondoltam.

Nem ruháztam fel ennél többel, és ha valamire, a támadásra egyáltalán nem számítottam utána” – közölte.

Arról is beszámolt, hogy már „teljesen kizárta” a médiát az életéből, legalábbis azokat a lapokat és/vagy cikkeket, ahol róla neki nem tetsző dolgokat írnak le.

„NER-énekesnő, meg az Orbán Viktor nem tudom mijéből kilógó valami olyan alacsony szint, amivel nem éri meg foglalkozni”, mondta erről.

Ezután azt is kijelentette, hogy: „bárkivel szívesen leülök beszélgetni, nem félek a rossz kérdésektől. Nem félek senkitől és semmitől” – hangsúlyozta Tóth Gabi.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!