Ezzel a káprázatos, 80 milliós Mercivel furikázik Mazsi: csak pislogtunk, mikor megláttuk a méregdrága luxusjárgányt

Nem sokáig furikázott régebbi Mercedesével Berki Mazsi, egy újabbat és még drágábbat vezet mostanság.

Mazsit szerdán a fővárosban már egy pompás fekete Mercedes AMG GLS gépkocsival látták autókázni, amiről a napokban posztolt is Instagram-oldalán.

Az autó leírása alapján ez a típus is egyfajta státuszszimbólum, ami az exkluzivitást és a dominanciát hirdeti a maga 585 lóerős V8-as AMG Biturbo motorjával.

A kocsi vételára hatvanhat millióról indul, ám Mazsi verdája plusz extrákkal felszerelt, s úgy nagyjából nyolcvanmillió forintot érhet – írja a Blikk.

“Nála sosem lehet tudni, éppen milyen autóba ül be, mert folyamatosan váltogatja a járgányokat” – közölte a lappal az özvegy egyik ismerőse.

“Ez a fekete, ami a fotóján is látható, a legújabb. Legfeljebb pár hete lehet nála, de nem ez az egyetlen autója.

A korábbi, acélkék Mercijét – úgy tudom – már eladták, mert egy ideje egy ugyanolyan típust is hajt, csak kivizöldben. De láttam már Mercedes Maybachból is kiszállni” – árulta el az informátor.

Az is közölte, hogy a méregdrága luxusjárgányokat Mazsi a párjától, Zoltántól kapta használatra.

“Mazsi sokat autózik, hiszen bár néhány hónapja már Székesfehérváron lakik, munkaügyben és a barátai miatt hetente legalább 1-2 alkalommal Budapestre utazik, illetve gyakran jár haza a családjához is Kecskemétre” – hangsúlyozta az informátor.

Íme a körülbelül 80 milliót érő fekete Merci. Mivel a kép hirdetésnek minősül, bemutatható:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!