Győrfi Pál és felesége őszintén mesélt kapcsolatuk mélypontjáról: “Egy hónap után úgy éreztük, hogy…”

Győrfi Pál és felesége, Salgó Adrienn volt nemrég a vendége Polgár Tündéék YouTube műsorának.

A pár őszintén vallott megismerkedésükről, kapcsolatukról és annak mélypontjáról. Adrienn így elevenítette fel a történteket:

“A mindennapokban tökéletesen kiegészítettük egymást, mindketten pörgő, szociális emberek vagyunk, jöttünk-mentünk, barátok, család, buli stb…

Aztán én hamar eljutottam arra a szintre, hogy felnőtt emberek vagyunk, én akkor 25 éves voltam, Pali 41, amikor megismerkedtünk. Nagyjából 1-2 év alatt én eljutottam oda, hogy akkor mire is várunk?! Finoman jeleztem is” – mondta.

A gond csak az volt, hogy Győrfi Pál akkoriban se családot, se esküvőt nem akart. “Bennem jelentkezett ösztönszinten ez az igény, ő is így érezte, csak ellenállt. Ez addig ment, hogy már zavaró volt a mindennapokban” – folytatta Adrienn.

“És akkor megbeszéltük, hogy tartunk egy hónap szünetet. Úgy, hogy előző este még így öleltük egymást, hogy nem akarlak elengedni. Mégis meghoztuk ezt a döntést, hogy nyugodt, tiszta fejjel el tudjuk dönteni azt, mit akarunk az élettől.

Hajlandóak vagyunk-e kompromisszumot kötni, lemondani a saját vágyainkról, annak érdekében, hogy együtt legyünk” – vallotta be Győrfi Pál felesége.

“Egy hónap után úgy éreztük, hogy mindennél fontosabb, hogy mi együtt legyünk. Ez mindkettőnktől alkalmazkodást igényelt” – vette át a szót Győrfi Pál, aki elmondta ez volt a kapcsolatuk mélypontja, hiszen meg is szűnt egy hónapra.

Hozzátette, utólag szégyelli magát, hogy ő akkor nem akart újabb gyermekeket, hiszen imádja őket, ők Isten ajándékai.

Itt megnézheted a teljes adást:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!