Kiderült, milyen üzeneteket kapott Kocsis Tibor a coming outja után: így reagáltak a sztárok

Mióta néhány nappal ezelőtt Kocsis Tibor őszintén elmondta, hogy egy férfival és együtt boldog párkapcsolatban, és milyen jól megvannak szerelmével, Lacival, rengeteg üzenetet kapott.

Tibónak számtalan kommentelő írt pár sort a közösségi oldalán, az X-Faktor második szériájának győztese pedig boldogan és meghatottan reagált az üzenetekre:

“Én még soha nem kaptam ennyi pozitív, bátorító üzenetet és köszönetet! Még az X-Faktor győzelmem után se! Özönlenek a kommentek és a személyes gondolatok, történetek, reakciók! El nem tudom mondani, mennyire meg vagyok hatva, főleg amiatt, hogy mennyi emberhez eljutott a beszélgetésem Krisztával, és hogy hányan merítenek erőt belőle. Maximálisan visszatért a hitem azzal kapcsolatban, amit az interjúban is elmondtam: az emberek többsége nem kirekesztő, hiszen mindenki szeretetben és elfogadásban szeretne élni ” – osztotta meg közösségi oldalán gondolatait Tibó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés

Persze a hazai sztárok is üzentek az énekesnek, ezekből válogattunk most: “Ez ma itthon nagyon nehéz. Tudjuk. Megítélnek. Ma semmilyen formában nem trendi itthon ‘másnak’ lenni. De hiszek benne, hogy vállalni kell magunkat, magatokat a boldogságért. Büszkék vagyunk rád, Tibó! Csodálatos ember vagy! Szeretünk” – írta Polyák Lilla.

Tatár Csilla így reagált: “Hidd el, sokan azok közül, akik ezt látják, most azt érzik, hogy végre tudnak mélyen lélegezni, hogy leszálltak a mellkasukról. A szerelem, az szerelem.”

Wolf Kati pedig Tibó mellett az énekes párjának, Lacinak is címezte sorait: “Tibó és Laci, szuper barátaim, bátrak, jószívűek, okosak és értékesek! És én nagyon boldogan olvasom itt a kommenteket is, milyen jó látni, hogy értelmes, normális lelkületű emberek követnek! Igen, mindenki szerethesse azt és úgy, ahogy neki és a párjának jó”.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Kocsis Tibor Instagram oldala)