Kitálalt tévés kirúgásáról Détár Enikő: “Elküldtek, és abban a pillanatban nemigen tudtam, hogy…”

Détár Enikő őszintén beszélt életének embert próbáló időszakáról a Best magazinnak:

„Majdnem 40 évesen kerültem az RTL-hez, a fiam akkor volt egyéves. Akkoriban alig vállaltam színházi feladatokat, évente egy bemutatóm volt, mert esténként nem akartam Zsigmondot anya nélkül hagyni.

A tévének hála, jól megfizettek, így megengedhettem magamnak azt a fajta luxust, hogy színházban kevesebbet dolgozzam és a gyerekeimmel lehessek.

Aztán egyik napról a másikra megszűnt a televíziós munkám, de sem akkor, sem visszamenőleg nemhogy haragudtam volna érte, inkább hálás vagyok mindenért. Mert amikor becsukódik egy ajtó, kinyílik egy másik” – kezdte Enikő, majd elárulta, mit érzett akkor, mikor kitették a tévétől:

“Elküldtek, és abban a pillanatban nemigen tudtam, hogy miből élünk majd meg. Aztán szép lassan egymás után nyíltak meg az új ajtók, egyre több színdarabban játszhattam, drámákban, amikre már nagyon vágytam.

Persze, közben voltak nehéz időszakaim: nem volt elég, hogy hirtelen utcára kerültem, az édesanyám, aki ekkor már hosszú ideje Amerikában élt, halálos beteg lett” – vallott a színésznő a megpróbáltatásokról.

Enikő azt sem titkolta, mi történne akkor, ha volt párja és gyermekének apja, Rékasi Károly bocsánatot kérne és megpróbálná vele újrakezdeni kapcsolatát:

„Ez a vonat már elment. Amikor szétváltunk, az nagyon kemény időszak volt, de nem akarok már senkit, se magamat, se mást emiatt hibáztatni.

Valamiért ez így történt… Hogy ez most a karma, a Jóisten, vagy hogy ki hibázott, ki nem hibázott, nem tudni, de nincs is értelme már ezzel foglalkozni.

Azt szoktam mondani, megtalált a szabadság, amiben most élek, ennek ára volt, én pedig kifizettem a számlát” – mesélte a színésznő, aki már kilenc éve él együtt jelenlegi párjával, Péterrel.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Détár Enikő Instagram oldala)