Lagzi Lajcsi keményen visszaszólt Majkának: “Én zeneiskolában tanultam, ő nem tudom, hogy…”

A Sztárban Sztár Leszek! című tehetségkutató műsorban Majka az egyik produkció után keményen beszólt Lagzi Lajcsinak.

A mulatós sztár Dáridó című műsorát megidéző díszletet és koreográfiát látva az ózdi rapper így értékelt:

„Örülök, hogy visszahoztuk a Dáridó hangulatát ebbe a műsorba. Nemrég volt óraátállítás, szóval épp aktuális” – utalva ezzel Galambos Lajos áramlopási ügyére.

Lajcsi ezt nem hagyta szó nélkül, és válaszában elárulta, hol is táncolt egykor Majka felesége, Hajni, ezt IDE KATTINTVA láthatod.

Úgy tűnik, hogy Lajcsiban mély nyomot hagyott Majka beszólása, mert a legfrissebb Story magazinban újra üzent a rappernek:

“Ugyanakkora hatást tett rám a beszólása, mint a munkássága. Nem számottevő. Viszont a történtek körüli hacacáré már zavar.

Nem haragszom rá, de ne más kárán heccelődjön” – kezdte Galambos, majd amikor megkérdezték tőle, lát-e esélyt arra, hogy rendezzék a konfliktust, így felelt:

“Semmit sem akarok rendezni vele. Szerintem még nem is találkoztunk. Én zeneiskolában tanultam, ő nem tudom, hogy hol, mert azt a műfajt, amit képvisel, zeneiskolában nem tanítják.

Én hangszeren játszom, ő nem tudom, min. Eddig sem keresztezték az útjaink egymást, és nem is hiszem, hogy fogják” – zárta rövidre a dolgot Lajcsi.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép forrása: TV2)