Megrázó látni Tina Turner legutolsó videóját: ezt üzente az embereknek

A világ alig akar magához térni a sokkból, melyet Tina Turner szerdai halála okozott.

A Föld minden pontján gyászolják a szeretett énekesnőt, akinek tragikus haláláról egyre több információ derül ki.

Már azt is lehet tudni, hogy mik voltak utolsó szavai: ha érdekel, milyen hátborzongató dolgot mondott, ide kattintva kiderül.

Tina Turner több mint 50 éve tartó karrierje során számos díjat gyűjtött be: tizenkétszeres Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas is.

A rockzene színpadán elért teljesítményeiért gyakran nevezik a rock and roll királynőjének, valamint beválasztották a műfaj halhatatlanjai közé.

Nyolc évnyi pihenés után Turner 2008-ban visszatért a színpadra, hogy megünnepelje pályafutásának ötvenedik évfordulóját.

Az előadói munkásságának 50. évfordulójára rendezett turné a jegyeladásokat tekintve 2008-2009 egyik legsikeresebb turnéja volt.

Minden idők legidősebb Vogue-címlaplánya lett, amikor 2013 áprilisában, 73 éves korában a híres divatmagazin német kiadásának címlapján szerepelt.

Az énekesnő 2013 júliusában új házasságot kötött Ervin Bachhal, majd július 21-én buddhista szokás szerint tartottak ünnepséget. A díszítést 70 ezer vörös és sárga rózsa alkotta.

Ez a 2021-ben készült felvétel az utolsó nyilvános videó róla, 81 éves volt itt: megköszönte, hogy beválasztották a Rock and Roll Hírességek Csarnokába:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!