Rubint Réka drámai részleteket árult el Norbi sztrókjáról: “Nézett rám értetlen arccal, és láttam, hogy…”

Rubint Réka volt Hajdú Péter Frizbi című műsorának egyik vendége, és hosszan beszélt arról, hogyan is kapott Norbi sztrókot, mi történt és mi játszódott le benne.

Így kezdte a beszámolót: „Volt bennem egy rossz érzés, mert nem tudtam pontosan, hogy mikor ment el Norbi futni, de eltelt vagy másfél óra.

Azt éreztem, hogy már haza kellett volna érnie, de elhessegettem ezt a gondolatot. Utólag már tudom, hogy ekkor már fél órája feküdt a garázs előtt magatehetetlenül” – kezdte Réka, majd így folytatta:

„Csöngetett a szomszéd, ott volt nálunk a segítségem, őt kértem meg, hogy nézze meg ki az. Egy pillanat múlva jött be újra azzal, hogy nagy a baj, Norbi rosszul van.

Azonnal futottam kifelé és láttam, hogy a szomszéd már felültette őt a kerítés mellé. Nézett rám értetlen arccal, és láttam, hogy lóg a jobb lába és a jobb karja. Nem tudott beszélni.”

„A házunk be van kamerázva, onnan tudjuk, hogy Norbi addigra már 45 percet feküdt magatehetetlenül. A kamerán látszik, hogy megérkezik a házhoz futva. Majd próbálta beütni a kódot, de nem emlékezett rá.”

„Többször próbálta, majd az látszik, ahogyan a feje bal oldalát elkezdi nyomogatni. Majd megtámasztja a jobb vállával a falat, de elvesztette a támasztékot és összezuhant a fal mellett.

„Negyvenöt perccel azután, hogy rosszul lett, hazajött a szomszéd, és a Norbi észrevette. Próbálta tolni magát az út felé, de a szomszéd már a kapuján belül volt és éppen készült bezárni az elektromos kaput. A kutyánk érezte, hogy baj van és beállt a fotocella és a fal közé. Ezért jött vissza szomszéd és így látta meg Norbit – mesélte Réka.

Ha akkor nem jelez a kutya és nem veszi észre a szomszéd a sérült Norbit, jóval nagyobb baj is lehetett volna:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!