Szörnyen kínozza a bűntudat Ábel Anitát: “Ne legyek már ekkora gyökér, hogy…”

Ábel Anita 1987-től kezdve több mint 12 éven át szerepelt a még ma is népszerű Szomszédok című teleregényben.

A sorozatban Kulka János alakította Anita édesapját, és ők ketten remekül megértették egymást, Anita mindig számíthatott Kulkára.

Így nyilatkozott erről: “Mi nagyon jóban voltunk, mondhatom azt, hogy szoros barátságban voltunk. Talán ő volt az egyetlen, aki megértette a lelkemet és a bennem zajló dolgokat.

Nyilván nehéz, amikor 12 évesen bekerülsz egy sorozatba felnőttek között, nem mindig úgy viszonyulnak hozzád. De vele valahogy az első perctől kezdve megtaláltuk a közös hangot” – elevenítette fel az emlékeit Ábel Anita.

Épp ezért már bánja és szégyelli, hogy amikor Kulka János sztrókot kapott, nem kereste őt:

“Akkor én nem kerestem őt, amit én egyrészt szégyellek, de nem tudtam, hogyan tegyem. Egy ilyen helyzetben, amikor előtte már egy-két évig nincs olyan viszony, akkor mit mondasz” – vallotta be őszintén a Blikknek.

Épp ezért most mardossa a bűntudat, jóvá akarja tenni a hibáját és beszélni szeretne Kulka Jánossal:

“Kérdeztem Schell Jucit, hívjam-e. Egyáltalán hogy reagálna? Mert a szeretetem felé s az, amilyen viszonyban voltunk, az nem szűnt meg. De nyilván nekem is voltak élethelyzetek.

Ezt a gombócot is le kell nyelni, és oda kell állni, mert lehet, hogy szüksége van valamire, amit én tudok adni vagy csak beszélgetni, miközben nem akarom sajnálni, mert nagyszerű ember” – mondta Ábel Anita.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!