Ultimátumot adott Schobert Norbi csapata Rácz Gézának: szörnyű dologgal vádolják

Akik figyelmesen követik Rácz Géza közösségi oldalát, azoknak feltűnhetett, hogy az utóbbi hónapokban eltűntek a Gézát és Norbit ábrázoló közös képek.

Pedig nemrég még teljes volt az összhang Gézu és Norbi között. A Norbi segítségével több mint 100 kilót fogyó fiú még a kórházban is meglátogatta Schobert Norbertet a sztrókja után.

Mostanában azonban nem érkezik közös hír velük kapcsolatban. Schobert Norbi csapata a Facebookon meg is válaszolta ennek okát.

“Mi visszavárjuk, hiszen értékes, jóindulatú fiatalembert ismertünk meg személyében és ezért nagyon bízunk benne, hogy tartani fogja a Norbi által javasolt étrendet.

Azt azonban nem engedhetjük meg, hogy Géza esetleges nemtörődömsége aláássa azoknak az embereknek a munkáját, akik Norbi segítségével és/vagy iránymutatásával már lefogytak.”

“A mi cégünk nem egyenlő Géza teljesítményével, de egyenlő azokkal, akiknek a történeteit hétről hétre leközöljük oldalunkon.

Ha Géza fogyni akar, abban természetesen partnerei leszünk. Ha csak hírnévre vágyik, de mellette nem mutat kellő hajlandóságot és legfőképpen alázatot arra, hogy kövesse Norbi utasításait, akkor viszont a munkakapcsolat véget fog érni.

Jelenleg Géza térfelén pattog a labda, és nagyon reméljük, hogy a továbbiakban is partnerünk lesz a játékban” – áll Norbi cégének válaszában.

Azzal vádolják ezek szerint Gézát, hogy esetleg csak a hírnévre vágyik, és nincs meg benne a kellő akarat a fogyáshoz.

Ez tehát lényegében egy ultimátum: vagy komolyan veszi Géza a fogyókúrát és betartja Norbi utasításait, vagy búcsút intenek egymásnak. Itt láthatod a választ tartalmazó kommentet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Rácz Géza Instagram oldala)