A 11 legviccesebb panasz, amivel az emberek orvoshoz fordultak: nevess velünk

Az alábbi összeállításban a lehető legröhejesebb példák szerepelnek, amiket orvosok osztottak meg az interneten. Ha érezted magad már hülyének hasonló esetben, olvasd el ezeket, és garantáltan jobban fogod érezni magad!!! 🙂

1. Képes volt azért bejönni a sürgősségire, mert az iPhone-ja szerint nem alszik elég jól.

2. Egy nő kihívta a mentőket, mert a vasúti sínek alatt egy feltételezhetően meggyilkolt testet látott. Amikor kiértünk, kiderült, hogy egy farönkre volt rádobva egy kabát, mellette pedig egy nagyon részeg nő siratta a fadarabot.

3. Az egyik betegem azért ment be a sürgősségire, mert szerinte túl sok fülzsír volt a fülében, és ki akarta szedetni.

4. Egy nő egyszer azzal jött be, hogy kinőtt a kisbabájának az első foga, és nem tudta, mit tegyen. Azt kérte, vágjam ki a pici többi fogát, hogy többet ne legyen gondja a fogzásra. Nem tettem meg.

5. Anyukám egyszer bevitt a sürgősségire, mert azt hitte, vérmérgezésem van. Igazából aznap csak puncsot ittam korábban, és lecsöppent a lábamra. A nővér letörölte, és már meg is mentett.

6. Azért vittem kórházba a kisfiam, mert nagyon gyakran volt kiütése a keresztcsontjánál. Már bent ültünk az orvosnál, amikor rájöttem, hogy ugyanaz a mintája a kiütéseknek, mint a jakuzzink belsejének.

7. Bejött egy ember a kórházba, és azt mondta, hogy éppen egy esküvőn volt, amikor rájött, hogy a fia egy kicsit alacsony. A kérdés az volt, tudnánk-e adni neki valamit azonnal, amitől megnő…

8. Hajnali kettőkor teljesen kiborulva rohant be egy húsz éves srác a barátnőjével, azzal, hogy valami kiszakította a torkát. A nyelvcsapja volt az. Ez a gyerek valahogy leélt úgy húsz vet az életéből, hogy nem vette észre a nyelvcsapját.

9. Tegnap éjszaka valaki azért jött be a sürgősségire, mert volt egy szálka a kezében. Egy egészen kicsi szálka.

10. Hajnali kettőkor valaki azért hívott fel, mert túl büdöset pukizott a lánya.

11. A telefonban azt állította, hogy súlyos égési sérülést szenvedett az „egész” testén forró víztől. A vizsgálat során nem voltak rajta látható nyomok, úgyhogy végül bevallotta, hogy csak a jobb mutatóujján égett meg egy kis rész.

Ha szerinted is vicces, ne felejtsd el megosztani!