Érezted már azt, hogy lelked mintha sokkal idősebb lenne a testednél? Itt van 4 jel, hogy nem ez az első életed a földön!

Érezted már azt, hogy lelked mintha sokkal idősebb lenne a testednél? Mintha sokkal többet átélt volna annál, ami az életkorod alapján indokolt lenne?

Könnyen lehet, hogy mindez azért van, mert lelked már sokat időzött itt a Földön különböző testekben.

Íme, 4 árulkodó jel, ami alapján gyaníthatod, hogy nem ez az első földi életed:

1. Nagyon hamar kiismered az embereket

Egészen fiatal korod óta rendkívül jó emberismerő vagy, szinte olvasol a gondolataikban. Első látásra képes vagy felismerni személyiségének alapvető vonásait, jellemzőit, a veséjébe látsz, tudod, milyen valójában.

2. Törődsz magaddal

Szeretsz magadban lenni, és elég időt is szánsz saját magadra, igényeidre. Mindig megjutalmazod magad valamivel, lehet ez egy jó masszázs, egy jó könyv, egy finom étel. Egy zajos bevásárlóközpont helyett inkább vagy a szabadban, akár egyedül is.

3. Úgy érzed, kicsit kilógsz a többiek közül

Bárhol is legyél – iskola, munkahely, családi összejövetelek – úgy érzed, kilógsz egy picit a társaságból. Nem viseled el azokat, akik számodra nem szimpatikusak, nincsenek kötelező jópofizások. Nagyon vonzanak viszont a spirituális dolgok és az állatok.

[sociallocker][/sociallocker]

4. Teljes egészében kifejlett lelked van

Még akár évtizedekkel idősebb emberek is hozzád jönnek tanácsot kérni. Korodat messze meghaladó bölcsességgel és tapasztalattal rendelkezel, széles a perspektívád, képes vagy a dolgokat különböző szemszögből látni és láttatni.

Igazak rád ezek a megállapítások? És barátaidra? Oszd meg a cikket velük is!

Forrás: netextra.hu