Megelégelte, hogy hosszú haja sehogy sem áll … és drasztikus lépésre szánta el magát!

A hosszú hajjal csak a baj van, de a példa jól mutatja, hogy az ellenkező véglettel hová is fajulhatnának a dolgok… A hideg kirázott, miközben néztem, amit művel!!

Egyébként általánosságban a női nem sohasincs megelégedve önmagával és ezzek bizony nehéz vitatkozni! Legyen szó bármilyen életkorról, olyan nincs, hogy valaki a tükör elé állva, elégedetten vallaná, hogy ő bizony úgy jó, ahogy van. A legtöbb kritikát a hajunk kapja: ha göndör az a baj, ha rövid, hosszút szeretnénk.

Ez a fiatal lány egy szép napon a tükör előtt állva, nagyon kiborult a hajától. Megunta, hogy hosszú, és enyhén hullámos, de már-már az is idegesítette, hogy barna. Szóval, úgy, ahogy volt, ki nem állhatta.

Gondolt egy merészet, és nagyot, fogott egy ollót, és három mozdulattal megszabadult a derékig érő hajzuhatagtól. A hajátalakítás azonban itt még korántsem ért véget. Ezután következett még egy kis formázás, és színezés is.

Nézd meg a videót, és mondd el szerinted milyen lett a végeredmény! Mi úgy gondoljuk, hogy totál kattant a lány, és egyszerűen vakmerő! Ez a művelet tényleg csak azoknak ajánlott, akik 100%-ig biztosak benne, hogy 5 perccel később sem bánják meg a drasztikus átalakítást.

 

Oszd meg ismerőseiddel is!

Forrás: youtube.com