Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak: tudd meg, hozzád ki illik

KOS

A kosok szenvedélyesek és gyorsan lesznek szerelmesek. Azonban, mindent gyorsan meg is unnak, az új ismeretségek és az új tapasztalatok tartják őket életben. Ha kossal lép kapcsolatba, kénytelen lesz megszokni a szenvedélyek és érzelmek zuhatagát, és beleegyezni minden ötletébe. A kos nem igazán szeret kompromisszumot kötni és szeret dominálni, de amikor igazán szeret, a szerelemért mindenre képes.Melyik csillagjeggyel illik össze?A kos a leginkább a vízöntővel, az ikrekkel és a mérleggel illik össze, de a többi tűz jegyűvel is kialakulhat egy jól működő kapcsolat.

BIKA

Ez a csillagjegy, meleg, érzékeny és család centrikus. Élvezi az otthon hangulatát, jó szülő és szereti az állatokat. A családi boldogság a legnagyobb boldogság a számukra, és készen állnak mindent megtenni azért, hogy ezt elérjék. A bika feltétel nélküli szerelemre törekszik, partnerként pedig odaadó és képes kompromisszumokat kötni. Melyik csillagjeggyel illik össze?A bika a rákkal, a halakkal és a skorpióval, illik a legjobban össze, de a többi föld jeggyel is.

IKREK

Az ikrek a születésük óta mindent szeretnek kipróbálni, ezért érdeklődnek a kalandkedvelő partnerek iránt. Racionálisan szeretnek a szerelemre nézni, ezért keresnek kommunikatív, optimista partnert, akivel boldog és szórakoztató perceket tölthetnek majd. Még ha ingatag és változatos is, a szerelem az, ami inspirálja és motiválja őt, és a pozitív hozzáállása szebbé teszi a partnere életét.Melyik csillagjeggyel illik össze? Az ikrek a legjobban a kossal, az oroszlánnal és a nyilassal illik össze. Jól kommunikál a mérleggel és a vízöntővel is.

RÁK

A rákok szinte sóvárognak a szerelem és a kedvesség után, ami az életük minden tekintetében megmutatkozik. Élvezik a romantikus pillanatokat, amikor szerelmesek teljesen átengedik magukat a partnerüknek. Lehetnek túlérzékenyek, de éles eszűek és jó tanácsadók. Hajlamosak a tradicionális értékek és a családjuk felé fordulni, ami az életükben különleges helyet foglal el.Melyik csillagjeggyel illik össze? A rák a legjobban a bikával, a szűzzel, a bakkal, valamint a fennmaradó két víz jeggyel (a skorpióval és a halakkal) illik össze.

OROSZLÁN:

Az oroszlánok határozottak, ambíciózusak, és világosak az életcéljaik. Könnyen szerelembe esnek, de rendkívül racionálisak amikor arról a személyről van szó akinek a szívüket szeretnék ajándékozni. A partnerüktől mindent elvárnak, de hálaként ugyanennyit viszonoznak, ha valóban szeretnek. Nagylelkűek, karizmatikusak és gyakran a társaság kedvencei. Tudnak romantikusak is lenni és a szerelmüknek meglepetéseket szerezni.Melyik csillagjeggyel illik össze? Az oroszlán a legjobban a mérleggel, az ikrekkel és a vízöntővel illik össze, de a szerelem könnyen kialakulhat a többi tűzjeggyel is.

SZŰZ

Még ha első látásra elhidegültnek és komolynak tűnik is, a szűz valójában rendkívül érzékeny. Soha nem menne bele a vitába, mert így szeretné a konfliktust elkerülni. Mint partner, odaadó és minden eltöltött percet élvezi a partnerével. A szűz nagy maximalista, nem szereti a magányt, és élvezi a hosszú beszélgetéseket.Melyik csillagjeggyel illik össze? A szűz jól illik a rákhoz, a skorpióhoz, de a halakhoz és általában a föld jegyűekhez is.

MÉRLEG:

A mérlegeknek a kapcsolatban a legfontosabb a harmónia megteremtése, a rendezett viszonyok, mert nem szeretik a változásokat. A szerelemben javíthatatlan romantikusok és állandóan szerelmesek. A tökéletességre törekednek, erős és stabil partnerre vágynak, aki támpontjuk lesz majd, cserébe pedig lojálisak lesznek, és mindent megtesznek majd azért, hogy boldoggá tegyék partnerüket. A mérlegeknek rendkívül fontos a társadalmi és a kulturális élet, a művészetre pedig külön nagy figyelmet fordítanak.Melyik csillagjeggyel illenek össze? A legjobban az oroszlánokkal és a nyilasokkal, de a kosokkal és a többi levegő jeggyel is jól összeillenek.

SKORPIÓ:

A skorpiók végzetesek, titokzatosak és szenvedélyesek. Még ha sebezhetőek és érzékenyek is, a skorpiók elrejtik az érzelmeiket; érzéketlenek tűnnek, de ez csak a külső álarcuk, mert valójában sebezhetőbbek mint mások. Önmaguknak magas célokat tűznek ki, amiket az esetek többségében el is érnek. A partnerüktől megkövetelik a hűséget és az izgalmas szexuális életet, ami számukra a jó kapcsolat alappillére.Melyik csillagjeggyel illik össze? Számára ideális partner a halak, a bika és a rák, valamint a szűz és a bak.

NYILAS:

A nyilasok javíthatatlan kalandorok akiknek az izgalomból sosem elég. A szerelemben is ragaszkodnak a függetlenséghez és a szabadsághoz, de nehezen hoznak döntéseket amikor a kapcsolatukról van szó, valamint rendkívül nehezen kezdenek el érdeklődni valaki iránt. Amikor megtalálják az igazit, abszolút lojálisak tudnak lenni. A nyilasok kedvelik a gyerekeket, az állatokat és a messzi utazásokat.Melyik csillagjeggyel illik össze? A legjobban a mérleggel és a vízöntővel, de az ikrekkel és a tűz jegyekkel is jól összeillik.

BAK:

A bakok jó szervezőképességgel bírnak, rendkívül praktikusak, amikor a döntésekről van szó, jól meggondolják, mert náluk nem létezik megbánás. Még ha elhidegültnek és érdektelenek is tűnnek, mélyen önmagukban sebezhetőek és érzékenyek. Ezért ha megbizonyosodnak arról hogy partnerük az igazi, feltétel nélküli szerelmet nyújtanak, és mindent megtesznek majd érte. Szeretik a szépséget és a kifinomultságot a partnerüknél.Melyik csillagjeggyel illenek össze? A legjobban a skorpiókkal, a halakkal és a rákokkal, valamint a föld jegyekkel illenek össze.

VÍZÖNTŐ:

A vízöntők a szerelemben nem tűrik a korlátokat, mert a kapcsolatukban mindenek előtt szeretnék megőrizni a szabadságukat . Állandó keresésben vannak az igaz szerelem iránt, könnyedén átengedik magukat, ezért gyakran megsértik őket. A szenvedélyüket és az érzelmeiket a kommunikációval próbálják elrejteni, az energiájukat arra a személyre irányítják aki igazán sokat jelent nekik.Melyik csillagjeggyel illenek össze? A legjobban a nyilasokkal és a kosokkal illenek össze, de az oroszlánokkal és a többi levegő jeggyel is

HALAK:

A halak titokzatosak, legalább is első látásra, de valójában nagyon érzékenyek. Erős és stabil partnerre van szükségük, aki támpont lesz az életükben. Amikor szerelembe esnek, a halak teljes mértékben átengedik magukat a partnerüknek, és készen állnak az életüket a partnerük élete szerint rendezni. Javíthatatlan álmodozók és élvezik a romantikus pillanatokat.Melyik csillagjeggyel illenek össze? A halak a legjobban a skorpiókhoz, a bikákhoz és a bakokhoz illenek, de jól kijönnek a rákokkal és a szüzekkel is.

Oszd meg ezt a tudást barátaiddal is!