2000-ben tűnt fel a Receptklub nagyszerű, fiatal séfjeként Kovács Lázár: a videó megmutatja, mennyit változott 20 év alatt

Kovács Lázár, a népszerű séf 1974 decemberében született, így amikor 2000-ben feltűnt az RTL KLub nagy sikerű Receptklub című műsorában, még csupán húszas évei közepén járt.

A fiatal kora ellenére is nagy tudású, szuperül magyarázó és jókat főző séf egy csapásra belopta magát a tévénézők szívébe és Kaszás Gézával, a Receptklub másik műsorvezetőjével együtt sikert sikerre halmoztak a műsorban.

Kovács Lázár szimpatikus személyiségének és jó receptjeinek, na és természetesen a Receptklubnak köszönhetően hamar az ország egyik legismertebb séfjévé vált. Mostanában azonban mintha kevesebbet hallanánk róla.

20 év telt el azóta, hogy először feltűnt a televíziók képernyőjén, így gondoltuk, utánanézünk, mi van vele. Népszerű YouTube csatornát üzemeltet LázárCher néven, ahol számos szuper receptet találhatunk.

A videók tanúsága szerint Lázár haja azért kicsit ezüstösbe fordult, ám sármjából és energiájából mit sem vesztett a sztárséf. Ebben a videóban te is megnézheted és azt is megtudhatod, hogyan kell igazán finom, szaftos tarját készíteni:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!