A hölgy 7 évig nem tudott teherbe esni: az orvos a felvétel láttán nem győzött csodálkozni

Amikor Beata és férje 7 évnyi próbálkozás után sem tudtak teherbe esni szinte teljes bizonyossággal úgy gondolták, hogy soha nem is fog sikerülni.

Kiderült, hogy Beata-nak policisztás ovárium szindrómája van, ami kihívás elé állítja a fogantatást. Ezen kívül eléggé túlsúlyos volt és azt javasolták, fogyjon le. Azután, hogy sikerült 31kg-tól megszabadulnia, még mindig nem történt semmi.

A pár végül az in vitro megtermékenyítés felé vette az irányt, mint utolsó lehetőség. Az orvos felhívta a figyelmüket, hogy ne létesítsenek szexuális kapcsolatot, amíg tart a folyamat, de Beata és Powell egy szülinap alkalmával kivételt tettek.

Az embrió beültetése után nem sokkal kiderült, hogy Beata terhes. A pár imádkozott, hogy legalább az egyik embrió legyen képes túlélni a méhben, arról azonban sejtésük sem volt, hogy milyen nagy meglepetésben lesz részük az UH-on.

A vizsgálat során kiderült, hogy Beata nem csupán egy, de összesen 3 babával várandós.

“Mindketten ledöbbentünk, amikor a képernyőre néztünk és alig hittünk a szemünknek. Azon csodálkoztunk, ki tett oda három bébit.” – mondja Beata.

“Azonnal hívtam az édesanyámat és sírva meséltem el, hogy hárman vannak bennem.”

A háttérben egy sokkal nagyobb meglepetés húzódott meg, Alaposabb vizsgálat után kiderült, hogy csak az egyik embrió beültetett, a másik két iker természetes úton fogant meg.

“Annyira ironikus volt az egész. Oly sokáig tartó próbálkozás után segítségért fordultunk és természetes úton megfogantak.”

Beata esete egyáltalán nem ritka. Lehetséges, hogy azok a nők, akik IV megtermékenyítésen mennek keresztül, természetes úton is teherbe essenek és a beültetett embrió is megfogadjon.

Beata a 34. héten hozta világra Ameliat, Matyldat és Boryst és a három csemete egy hét múlva már el is hagyhatta a kórházat.

Itt láthatod őket videón is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)