A jeges tó vizében a kutyus esélye minimális volt az életben maradásra, a rendőrök azonban nem ismertek lehetetlent

Egy kóbor kutya nemrégiben majdnem belefulladt a jeges Michigan-tóba. Életét annak köszönheti, hogy egy járókelő még időben észrevette, és azonnal felhívta a rendőrséget. A járőrök gyorsan a helyszínre értek, és kimenekítették a kutyát, akit Michigannek neveztek el.

A riadt kutyust egy wisconsin-i kórházba szállították, sikeresen ellátták, és utánajártak, van-e gazdája. Ekkor derült ki, hogy Michigan gazdátlan, ezért felkerült az örökbefogadható kutyák listájára. Mivel a hősies mentésről egy helyi TV csatorna is beszámolt, rengetegen látták a bajba jutott kutyát, így sokan jelezték, hogy szívesen befogadnák őt.

Több száz jelentkező közül a Michigan-t ellátó kórház végül egy Brenda Thompson nevű nőnek adta örökbe a kutyát, aki elmondta, amint meglátta a kutyát a TV-ben, rögtön “beleszeretett”, így nem is volt kérdéses, hogy jelentkezik örökbefogadónak.

“Felkaptam pár ruhát, és azonnal indultam érte.” – mondta Brenda.

Most, hogy sikeresen lezajlott az örökbefogadás, a nő arra készül, hogy egy új, biztonságos, és boldog életet teremt Michigan számára.

“Az biztos, hogy az első dolgunk egy nagy séta lesz! Vettem neki vadonatúj tálakat és játékokat is, már az ágya is kész van. Minden rendben. Azt hiszem, ez a nap egy igaz barátság kezdete.” – tette hozzá az újdonsült gazdi.

Michigannek négylábú társa is lesz, egy fekete labrador, akit Thompson a Katrina hurrikán pusztítása után fogadott örökbe.

Gratulálunk a hős életmentőknek és a jószívű örökbefogadóknak is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: ketkes)