A kislánynak olyan gyönyörű frizurája lett, amilyet még soha nem láttunk – apukájának köszönheti

A szülők bármit megtesznek a gyermekükért. Akár arról van szó, hogy sportolni vigyék őt, kikérdezzék a leckét vagy segítsenek neki új dolgok elsajátításában. A kis Izzy apukája Greg is ilyen szülő volt.

Greg Wickherst az Egyesült Államokban, Colorado államban lakik kislányával Izzyvel. Ő a legfontosabb számára a világon és sok mindent együtt csinálnak. Sokat főznek, játszanak, frizurát készítenek a kislánynak, de a legfontosabb, hogy az apa mindig ott van, amikor kislányának szüksége van rá.

Greg azonban egy valamival nem tudott megbirkózni apaként – a frizurakészítéssel. Erről a Facebook-oldalán számolt be az apuka.

A kislánynak le kellett vágni a haját és az apuka elővette a konyhai ollót és egy kisebb katasztrófát okozott otthoni fodrászkodásával. Hogyan is tudhatta, mit kell tennie, ha még soha életében nem vágott hajat…

“Reggel megfésültem a haját és megpróbáltam copfot készíteni, de aznap nem sikerült, mesélte az édesapa a Facebook-odalán.

Greg elhatározta, hogy mindent megtanul a frizura készítésről. Ezért a munkahelyén, ebédidőben mindig bement az Intellitec College fodrász részlegére, ahol a fodrásztanulók dolgoztak.

A férfi tanácsot kért a tanulóktól, hogyan csinálhatnak kislányának szép frizurát.

Némi gyakorlásra szüksége volt az apukának, de ha ma megnézzük az eredményt, egyszerűen csodálatos.

Greg többfajta fonási technikát is megtanulta és minden nap bővíti tudását. Trükkjeit és a frizurákról készült képeket egy Facebook csoportban osztja meg, ahol már 114 000 követője van.

Greg szeretné ötleteit és tudását olyan szülőkkel megosztani, akik annyira keveset tudnak a frizura készítésről, amennyit ő egy évvel azelőtt tudott.

Ha Greg esetleg valamikor is munkahely változtatáson gondolkodik, akkor tudjuk, mit tanácsolnánk neki. Fantasztikus frizurákat tud készíteni Izzynek!

Oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel!