A nő titokban tartotta, hogy ikrekkel várandós: a pillanat, mikor édesanyja meglátja a két újszülöttet, minden pénzt megér

Anna Brooks Williams már gyakorlott édesanyának volt mondható, hiszen már háromszor is teherbe esett. Harmadik várandóssága azonban különlegesebb volt az első kettőnél. Kiderült ugyanis, hogy ikreket vár!

Ha már ilyen csodás meglepetéssel áldotta meg a sors, a nő úgy döntött, hogy ő is hasonlóan nagy meglepetést szerez az egész családjának.

Azt, hogy ikrei lesznek, titokban tartotta, csak férjének mondta el az örömteli hírt. Amikor aztán megszülettek az ikrek egy videó segítségével a többi családtag előtt is feltárták a nagy újságot!

A videón az látható, ahogy Anna édesanyja az első számú babát puszilgatja, és annyira beleéli magát a pillanatba, hogy észre sem veszi, ahogy az egyik ápolónő behoz még egy csecsemőt a szobába. Amikor végre felnéz és rájön, hogy mi történik, sírva fakad örömében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A N N A W I L L I A M S (@annabrookswilliams) által megosztott bejegyzés

Igazán jó látni a családtagok ilyen őszinte és tiszta örömét, nagyon sok boldogságot kívánunk az egész családnak a babákhoz!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!