A tanár kiakadt, hogy a kisfiú nem csinálta meg a hétvégi háziját: a srác ekkor levelet írt neki, amit rengetegen osztottak meg

A Kaliforniában élő 14 éves Edward Cortez nem csinálta meg a házi feladatát, amiért a tanár arra kötelezte, hogy írjon egy fogalmazást arról, mi ennek az oka. Az iromány annyira őszintére és velősre sikeredett, hogy pillanatok alatt híressé tette Edward-ot.

Edward nagynénje, Lydia osztotta meg a képet, amelyet a kérdéses írásról készült:

“Az unokatestvérem és a felesége kapott egy emailt a fiuk tanárától. Nem csinálta meg a háziját, ezért megkérte őt, hogy írja le, mi ennek az oka, mire ezt a szöveget kapta…”

“Azért nem csináltam meg a házimat, mert nem akartam a hétvégén iskolai dolgokkal foglalkozni, mivel az egy stresszmentes időszak, amikor a barátokkal kell lenni, TV-t kell nézni és játszani kell. Azért sem csináltam meg, mert nagyon feldühít és boldogtalan leszek tőle. Azt csinálom, ami boldoggá tesz, hiszen boldog akarok lenni.”

Edward azt is megjegyezte, hogy a felnőtteknek sem kell házit csinálniuk, ha nem tanárok vagy nagy főnökök.

A bejegyzésre persze hozzászólások is érkeztek szép számmal. Még tanárok is írtak egyetértő kommenteket.

“Ha felnő, biztos ügyvéd lesz belőle.”

“Ez a kölyök még nagy dolgokat fog véghez vinni az életben.”

“Tanár vagyok és 100%-ig egyetértek ezzel a gyerekkel. Elég a hétvégi házi feladatokból. Azokat csak hétköznapokra kellene feladni. A tanárok és ez a rengeteg feladat csak azt váltja ki a gyerekből, hogy megutálja az iskolát és elutasítja a tanulást.”

Szerinted is túl sokat követel az iskola a gyerekektől? Te szoktál segíteni a tiédnek, hogy több ideje legyen a barátaira és a játékra?

Neked mi a véleményed? Te adnál hétvégi házit a gyerekeknek? Vagy a hétvége szerinted is a pihenésre való? Mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)