Boldogan osztotta meg a hírt a Királyi Palota: ikrek születtek a királyi családban

Nagy-nagy örömmel és büszkeséggel osztotta meg a Királyi Palota az örömhírt, miszerint Keresztély dán királyi hercegnek – aki egy napon majd Dánia uralkodója lesz – és perui feleségének, Alessandra de Osmának ikrei születtek.

A babák Madridban jöttek a világra július 7-én és szerencsére teljesen egészségesek.

A hercegi pár megismerkedésének története egyébként rendkívül romantikus: mikor a fiatal herceg ellátogatott Peruba, Alessandra idegenvezetőként dolgozott, így találkoztak.

A hercegné egyébként jogász és divattervező is egyben, ráadásul még modellkedett is. Keresztély herceg tehát kiválóan választott! A pár 2017-ben kelt egybe, a templomi esküvőt pedig Peruban tartották, ott készültek ezek a képek:

(Képek: Getty Images)

Ezen a képen az ifjú hercegné már nagy pocakkal látható, minden bizonnyal nem sokkal a szülés előtt készülhetett:

View this post on Instagram

#Repost @holaarg ・・・ Fotos de finales de mayo ❤️ . La revista HOLA ha capturado a Alessandra de Osma en las calles de Madrid mientras se encontraba paseando y haciendo recados junto a su esposo el Principe Christian de Hannover❤️ . . Alessandra de Osma beautiful as always out and about in Madrid. The Princess was photographed with her husband Prince Christian of Hannover ❤️ . . . #stylist #style #ootd #moda #princechristian #wedding #wanderlust #spain #royal #princess #beauty #beautiful #love #smile #royalbaby #inspiration #fashion #photooftheday #streetwear #lifestyle #momtobe #streetstyle #outfit #photo #alessandradeosma #sassadeosma #princeofhannover #spain #monacoroyalfamily #pregnancy

A post shared by Alessandra of Hannover (@alessandradeosmatribute) on

Az ikerbébikről egyelőre még nincs kép, de amint lesz, meg fogjuk azt is mutatni. Sok boldogságot kívánunk a hercegi párnak az ikrekhez!

Oszd meg, hogy mások is láthassák!