Elképesztő, luxushajós nyaralásra vitte családját Majka! Az erről készült videó mindent visz, mutatjuk:

Majkát már több mint 20 éve ismeri az egész ország, hiszen 2002-ben, a Való Világ első évadában szerzett magának hírnevet.

Az ismertségét kiválóan használta fel, és páratlan karriert épített: rapper, majd műsorvezető, tévés személyiség lett.

Azt azonban kevesen tudják, hogy mi is az eredeti szakmája. A Zsákbamacska egyik adásában ezt is elmondta:

“Amikor középiskolába mentem, akkor az apám – hiába volt félig értelmiségi csávó, mert könyvelő volt, meg pénzügyi szakon dolgozott – azt mondta nekem:

Fiam, először szakma kell, hogy legyen a kezedben! Mondom: jó. Bejelentkeztem szakácsnak meg cukrásznak. Ám egyiknek sem vettek fel, mert az ilyen fizetős suli volt, nekünk meg ugye viszonylag kevés volt a málna otthon.

Mondták, hogy ez rotty utca, ide nem. Mire kiderült, hogy ez rotty utca, addigra már majdnem kezdődött a tanév, és be kellett mennünk a helyi szakmunkásképzőbe.

Ott álltam a faterral, és mondja nekem a csávó: Már csak két szak van. Mondom: Melyik? Az épületvillamossági szerelő, meg a marós. Melyik akar lenni?

Nézek apámra: Figyelj, marós? Ez nem tudom, hogy mi. Tehát ha valami nem akartam egész életemben lenni, az marós.

Mondom: Az épületvillamossági szerelő, az mi?, Villanyszerelő. Jó lesz az. Így lettem én is villanyszerelő” – elevenítette fel a több évtizedes történetet Majka.

Majoros Péternek persze nem kell eredeti szakmáját gyakorolnia, hiszen zenei előadóként és műsorvezetőként is sikert sikerre halmoz.

Néha azért jut ideje a a kikapcsolódásra is, feleségével és két kisfiával nemrég egy hajókiránduláson vett részt, nézd milyen csodás helyeken jártak! Itt a videó:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Majka Instagram oldala)