Ez lenne Angelina Jolie válasza Brad Pitt új barátnőjére? Káprázatos ruhában tündökölt a fotósok előtt:

Mi is beszámoltunk arról, hogy több különböző forrás és szemtanú beszámolója alapján is nagyon úgy tűnik, hogy Brad Pittnek új barátnője van.

Ráadásul valószínű, hogy már 9 hónapja együtt vannak. A csodálatos szépség nem más, mint egy 27 éves német modell, aki vonásait és hajszínét tekintve feltűnően hasonlít Angelina Jolie-ra. Bard Pitt új barátnőjéről, Nicole Poturalskiról készült képeket ezen a linken tudod megtekinteni.

Mikor megkérdezték Brad Pitt volt feleségét, Angelina Jolie-t, hogy mit szól az új kapcsolathoz, állítása szerint nem foglalkoztatja, hogy kivel randizik, és kivel van együtt volt férje, egyetlen dolgot tart csak szem előtt ezzel kapcsolatban: hogy Pitt olyasvalakit válasszon, aki meg tudja majd találni a hangot közös gyerekeikkel.

Angelina Jolie Brad Pitt új barátnőjével kapcsolatos hűvös szenvtelenségének azonban ellentmondani látszik, hogy egy káprázatos, sokat sejtető ruhában hagyta, hogy fényképet készítsenek róla.

Simán lehet, hogy ennek a ténynek semmi köze volt férjéhez, ám az is elképzelhető, hogy így akarja megmutatni: új barátnő ide vagy oda, ő remekül érzi magát a bőrében:

View this post on Instagram

Angelina Jolie is a goddess ? #AngelinaJolie #goddess #thequeen #wearamask #nobumalibu

A post shared by Fan account (@angelina_jolie4ever) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!