Ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek a szerencsejátékban. Te vajon köztük vagy?

Az asztrológia és a szerencsejáték szoros kapcsolatban áll egymással. Most megtudhatod, milyen játékban lehetsz a legszerencsésebb!

Kos:

A Kos egy nagyon szenvedélyes, és éber játékos, aki ne szeret veszíteni, és nem adja fel könnyen. Azt is lehet mondani, hogy könnyen szerencsejáték függővé válhat, hiszen minden bizonnyal szereti kipróbálni szerencséjét. Jól megfontolja minden lépését akár az életéről, vagy a játékról szól a dolog. Figyelmes és jó emberismerő, ezért ajánlott a rulettkereket pörgetnie, vagy a pókerasztal mellé szegődnie.

Bika:

A Bika egy nagyon veszélyes játékos. Ennek az az oka, hogy megérzései félelmetesen pontosak, és tudja, hogyan kell irányítani az érzelmeket. Ő is szeret nyerni, de inkább azért, mer fél attól, hogy elveszti a nyereséget. Mondhatni, mindent előre kiszámít, hogy a győzelem borítékolható legyen. A játék és a győzelem a vérében van, a neki megfelelő játék mindenképpen a blackjack.

Bak:

A Bak az egyik legszerencsésebb jegy mind közül. Amibe belekezd azt a lehető legjobban viszi véghez. A szerencse születésétől fogva a szolgálatában áll, és az élete minden területén ott van. Kiválóan tervez, a legapróbb dolgokat is észreveszi, kitartó, és nem gondol bele a veszteségbe, nem ismer határokat, és mer kockázatot vállalni. Ezért számára a sporfogadások a legalkalmasabbak.

Ikrek:

Az Ikreket nagyon vonzza a kaszinó légköre, hangulata. Ő egy igazán érzelmes csillagjegy, és ez sok mindenre kihat, többek között a szerencsejátékára is. Fontos szem előtt tartania, hogy csak akkor játsszon, ha van kedve hozzá, és úgy érzi, nyerhet, mert ha rossz passzban van, sok pénz veszíthet rövid idő alatt. Őket a craps, és a rulettkerék vonzza.

Rák:

A Rák nem igazán szereti a szerencsejátékokat, inkább családja körében szereti elütni az időt, mint idegenek közt próbálgassa szerencséjét. Ezek miatt őt inkább családi összejövetelek alkalmával rendezett kártyapartikban vesz részt szívesen. Igaz, nem kedveli a szerencsejátékokat, de néha érdemes lenne megpróbálnia szerencséjét.

Oroszlán:

Az Oroszlán a szerencsejátékban látja a lehetőséget a tehetség bemutatására, és sziklaszilárdan kiáll amellett, hogy játszani csak teljes becsülettel érdemes. Sokat tapasztalt minden téren, ezért a játékban is legjobb tudásával küzd, minden erejét belevetve. Számára leginkább a kártyajátékok a legalkalmasabbak.

Szűz:

Profin tudja alkalmazni a kitervelt stratégiát, és taktikákat. Teljes magabiztossággal kezd bele a játékba, és ezt egészen megtartja a játék végéig. Szereti a játék adta izgalmakat és lehetőségeket. Néha előfordul, hogy veszít, de ez nem tart sokáig, hiszen újult erővel veti bele magát a játékba. A Szűz számára a legmegfelelőbb játék a jackpot lehet.

Mérleg:

A Mérleg nem igazán szereti a szerencsejátékokat. Ennek az az oka, hogy nem szeret kockáztatni, főleg amikor a pénz elvesztéséről van szó. Nem hiszi, hogy a szerencsejáték jó változást hozna az életébe. De néha nem ártana, ha megkísértené szerencséjét, hiszen abban sem szenved hiányt. Vállaljon néhanapján kisebb kockázatokat.

Skorpió:

A Skorpió egy született taktikus, szereti a játékkal járó adrenalint, és imád kockázatokat vállalni. Ő a játékokat főleg azért kedveli, mert oldja a felgyülemlett feszültséget. Játék közben csak egy dologra figyel, arra, hogy győzelemmel kerüljön ki belőle. Soha nem sodródik a függőség határára, mert mindig tudja hol kell megállni. Számára a póker jó választás lehet.

Nyilas:

A Nyilas kényszeres játékos, nem mindig gondolkozik ha játszik, képes érzelmeivel egy pillanat leforgása alatt megváltoztatni a játék menetét. Nagy pénzösszeg esetén elborul az agya és ítélőképessége, képes felfoghatatlan lépésekre elszánni magát. Szereti a kockázatot, mert azt hiszi akkor mindenképp nyerni fog, de sokszor többet veszít mint amennyit el tudna képzelni. A póker a Nyilas játéka.

Vízöntő:

A Vízöntő szkeptikus a szerencsejátékokkal szemben. Nem hisz a véletlen esélyében, nem igazán mozgatja meg a játék és a nyeremény lehetősége. Haszontalan dolognak tartja a szerencse kergetését állandóan. Úgy van vele, úgyis jön majd aminek jönni kell. Bár még ígyis lesz győzelme, hiszen egy nagy adag fejlett intuíciónak van a birtokában.

Halak:

A Halak nagy ívben elkerüli a szerencsejáték legtöbb formáját. Egyáltalán nem szeretnek a pénzzel kapcsolatos dolgokban nagy, és előre nem látott következményeket hozó kockázatokat vállalni. A győzelem nem vonzza őt, hanem inkább taszítja, és félelemmel tölti el. A Halak tehát olyan csillagjegy, aki egyáltalán nem aktív játékos.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ne felejtsd el másokkal is megosztani!